Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450
 
| Назва: | Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран | 
| Інші назви: | Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes. | 
| Автори: | Дейниченко, Григорій Крамаренко, Дмитро Мазняк, Захар Deinychenko, Grigorii Kramarenko, Dmytro Maznyak, Zahar | 
| Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран / Григорій Дейниченко, Дмитро Крамаренко, Захар Мазняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 67-68. — (Секція харчові технології). | 
| Bibliographic description: | Deinychenko G., Kramarenko D., Maznyak Z. (2015) Vyvchennia vplyvu kyslotnosti robochoho seredovyshcha na produktyvnist ultrafiltratsiinykh membran [Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes.]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 67-68 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | 
| Дата публікації: | 8-жов-2015 | 
| Дата внесення: | 21-гру-2015 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 | 
| УДК: | 66.067.38.002.73 664-404 | 
| Діапазон сторінок: | 67-68 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450 | 
| Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68.pdf | 326,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68.djvu | 127,12 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68__COVER.png | 522,22 kB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
