Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450
| Title: | Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран |
| Other Titles: | Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes. |
| Authors: | Дейниченко, Григорій Крамаренко, Дмитро Мазняк, Захар Deinychenko, Grigorii Kramarenko, Dmytro Maznyak, Zahar |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дейниченко Г. Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран / Григорій Дейниченко, Дмитро Крамаренко, Захар Мазняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 67-68. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Deinychenko G., Kramarenko D., Maznyak Z. (2015) Vyvchennia vplyvu kyslotnosti robochoho seredovyshcha na produktyvnist ultrafiltratsiinykh membran [Study the effect of ph of the filtered medium on the performance of ultrafiltration membranes.]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 67-68 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Issue Date: | 8-Oct-2015 |
| Date of entry: | 21-Dec-2015 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 66.067.38.002.73 664-404 |
| Page range: | 67-68 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6450 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Appears in Collections: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68.pdf | 326,63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68.djvu | 127,12 kB | DjVu | View/Open | |
| FSI_2015_Deinychenko_G-Study_the_effect_of_ph_67-68__COVER.png | 522,22 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.