Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6494
Назва: | Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок |
Інші назви: | Role of the national commission on ukraine codex alimentarius safety food additives |
Автори: | Покотило, Олег Козак, Дарія Коваль, Марія Ярошенко, Тетяна Матіяш, Оля Pokotylo, Oleg Kozak, Darius Koval, Marya Yaroshenko, Tatiana Matiyash, Olga |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я.Горбачевського, Україна |
Бібліографічний опис: | Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок / Олег Покотило, Дарія Козак, Марія Коваль, Тетяна Ярошенко, Оля Матіяш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 146. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Pokotylo O., Kozak D., Koval M., Yaroshenko T., Matiyash O. (2015) Rol natsionalnoi komisii ukrainy kodeks alimentarius shchodo bezpechnosti kharchovykh dobavok [Role of the national commission on ukraine codex alimentarius safety food additives]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 146 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 338.2 |
Діапазон сторінок: | 146 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6494 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Pokotylo_O-Role_of_the_national_commission_146.pdf | 150,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Pokotylo_O-Role_of_the_national_commission_146.djvu | 19,07 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Pokotylo_O-Role_of_the_national_commission_146__COVER.png | 588,39 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.