Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6448

Назва: Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій
Інші назви: Perspective technologies for high energy emulsion
Автори: Постнов, Геннадій
Червоний, Віталій
Postnov, Gennady
Chervonyi, Vitalii
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Бібліографічний опис: Постнов Г. Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій / Геннадій Постнов, Віталій Червоний // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 63-64. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Postnov G., Chervonyi V. (2015) Perspektyvni tekhnolohii otrymannia vysokoenerhetychnykh emulsii [Perspective technologies for high energy emulsion]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 63-64 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 664.951.6
Діапазон сторінок: 63-64
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6448
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.