Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6505
 
| Title: | Оцінка якості соків для дитячого харчування | 
| Other Titles: | Quality assessment juices for baby food | 
| Authors: | Воробець, Марія Кобаса, Ігор Фрунза, Ірина Vorobets, Mariya Kobasa, Ihor Frunza, Iryna | 
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Воробець М. Оцінка якості соків для дитячого харчування / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Ірина Фрунза // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 164. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | 
| Bibliographic description (International): | Vorobets M., Kobasa I., Frunza I. (2015) Otsinka yakosti sokiv dlia dytiachoho kharchuvannia [Quality assessment juices for baby food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 164 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | 
| Issue Date: | 8-okt-2015 | 
| Date of entry: | 21-dec-2015 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 | 
| UDC: | 663.81 | 
| Page range: | 164 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6505 | 
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| References (Ukraine): | 1. Сирохман І.В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. – К. : Центр учбової літератури, 2009. – 544 с. 2. Мандрика В., Самойленко А. Оцінка якості фруктових мультивітамінних соків і нектарів // Товари і ринки, 2010. – № 1(9). – С.37–42. 3. Циганенко О.І. Нітрати в харчових продуктах / О.І. Циганенко. – К. : Здоров‘я, 1990. – 56 с. | 
| References (International): | 1. Syrokhman I.V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia. – K. : Tsentr uchbovoi literatury, 2009. – 544 p. 2. Mandryka V., Samoilenko A. Otsinka yakosti fruktovykh multyvitaminnykh sokiv i nektariv, Tovary i rynky, 2010. – No 1(9). – P.37–42. 3. Tsyhanenko O.I. Nitraty v kharchovykh produktakh, O.I. Tsyhanenko. – K. : Zdorov‘ya, 1990. – 56 p. | 
| Content type: | Article | 
| Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Vorobets_M-Quality_assessment_juices_164.pdf | 154,7 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| FSI_2015_Vorobets_M-Quality_assessment_juices_164.djvu | 17,12 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| FSI_2015_Vorobets_M-Quality_assessment_juices_164__COVER.png | 518,85 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás | 
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
