Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
: [133]
Домівка зібрання
Перегляд статистики
8-9 жовтня 2015 року відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» присвячена 20-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя.
Збірник матеріалів конференції
У роботі конференції взяли участь викладачі, аспіранти та студенти кафедри харчової біотехнології і хімії, вище керівництво університету, представники влади області й міста, представники промислових підприємств харчової галузі, а також науковці та дослідники з вищих наукових та навчальних закладів України й з-за кордону.
З вітальними словами до колективу кафедри та усіх учасників конференції звернулись завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії д.б.н., професор Покотило Олег Степанович, ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, д.т.н., професор Ясній Петро Володимирович, директор Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації Напора Олег Романович, начальник відділу міжнародного співробітництва і туризму Тернопільської міської ради Кашицький Володимир Володимирович, заступник директора з кадрових питань ПАП «Агропродсервіс» Воробець Петро Петрович.
Також цього дня кафедру харчової біотехнології і хімії вітали Марек Варенчук, Президент Польської Академії Здоров’я; Олексій Вартаньян, директор ТМ «Мак – Вар Екопродукт», (Вінниця); Михайло Марченко, заслужений діяч науки і техніки України, декан факультету біології, екології та біотехнології, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; Марія Паска, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького; Таїсія Рижкова к.т.н., доцент, доцент кафедри технології молока Харківського зооветеринарного інституту.
З нагоди проведення Міжнародної науково-технічної конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Подяками від міського голови та Почесними грамотами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя були відзначені кращі науково-педагогічні працівники кафедри.
Учасники конференції мали змогу заслухати та обговорити 19 доповідей, представлених на пленарних засіданнях, 43 доповіді в рамках секції «Харчові технології», 22 доповіді на засіданнях секції «Харчова хімія і біотехнологія», 18 доповідей в секції «Безпека та експертиза харчових продуктів», 10 доповідей в рамках секції «Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів» та 17 доповідей в секції «Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів».
Конференція проводилася з метою висвітлення основних результатів наукових досліджень, здобутків, відкриттів у харчовій науці за останні роки в Україні та світі, а також представлення досягнень провідними виробниками харчових продуктів, в першу чергу Тернопільської області. Разом з тим, у секціях конференції було висвітлено широке коло питань щодо безпеки, якості та експертизи харчових продуктів, стандартизації, сертифікації сировини і харчових продуктів в проекції нових національних законів.
Під час роботи конференції також діяла виставка харчової продукції підприємств: Корпорація «Агропродсервіс», ТОВ «Україна», ДП «Дінтер Україна Скала», ТОВ «Агробізнес», ПП «Агроспецгосп», ПАТ «ТерА», ТОВ «Опілля», ТМ «Мак – Вар Екопродукт» та інші.
Учасники конференції відвідали Музей історії університету та Музей імені Івана Пулюя.
Світлини з події на сторінці Facebook.
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Зміст
| 1 |
| 5 |
СЕКЦІЯ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ | |
| 14 |
| 16 |
| 17 |
| 19 |
| 20 |
| 21 |
| 23 |
| 24 |
| 26 |
| 27 |
| 29 |
| 30 |
| 32 |
| 34 |
| 35 |
| 38 |
| 40 |
| 41 |
| 43 |
| 44 |
| 46 |
| 47 |
| 49 |
| 50 |
| 52 |
| 54 |
| 56 |
| 58 |
| 60 |
| 61 |
| 63 |
| 65 |
| 67 |
| 69 |
| 71 |
| 73 |
| 75 |
| 77 |
| 78 |
| 80 |
| 82 |
| 84 |
| 86 |
| 88 |
| 90 |
| 92 |
| 93 |
| 95 |
| 96 |
| 99 |
| 101 |
СЕКЦІЯ ХАРЧОВА ХІМІЯ І БІОТЕХНОЛОГІЯ | |
| 102 |
| 103 |
| 105 |
| 107 |
| 109 |
| 111 |
| 113 |
| 114 |
| 116 |
| 118 |
| 120 |
| 122 |
| 124 |
| 126 |
| 128 |
| 129 |
| 131 |
| 132 |
| 134 |
| 135 |
| 137 |
| 139 |
| 141 |
| 143 |
| 145 |
| 146 |
| 147 |
| 149 |
| 151 |
| 153 |
| 155 |
| 157 |
| 159 |
| 160 |
| 161 |
| 163 |
| 164 |
| 165 |
| 166 |
| 168 |
| 169 |
| 170 |
| 171 |
| 172 |
| 174 |
| 176 |
СЕКЦІЯ СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | |
| 178 |
| 180 |
| 181 |
| 183 |
| 185 |
| 187 |
| 188 |
| 190 |
| 192 |
| 193 |
| 194 |
| 196 |
| 199 |
| 200 |
| 202 |
| 204 |
| 206 |
| 208 |
| 209 |
| 211 |
| 213 |
| 214 |
| 215 |
| 217 |
| 219 |
| 221 |
| 223 |
| 224 |
| 226 |
| 227 |
| 228 |
| 230 |
| 231 |
Content
| 1 |
| 5 |
FOOD TECHNOLOGY SECTION | |
| 14 |
| 16 |
| 17 |
| 19 |
| 20 |
| 21 |
| 23 |
| 24 |
| 26 |
| 27 |
| 29 |
| 30 |
| 32 |
| 34 |
| 35 |
| 38 |
| 40 |
| 41 |
| 43 |
| 44 |
| 46 |
| 47 |
| 49 |
| 50 |
| 52 |
| 54 |
| 56 |
| 58 |
| 60 |
| 61 |
| 63 |
| 65 |
| 67 |
| 69 |
| 71 |
| 73 |
| 75 |
| 77 |
| 78 |
| 80 |
| 82 |
| 84 |
| 86 |
| 88 |
| 90 |
| 92 |
| 93 |
| 95 |
| 96 |
| 99 |
| 101 |
FOOD CHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY SECTION | |
| 102 |
| 103 |
| 105 |
| 107 |
| 109 |
| 111 |
| 113 |
| 114 |
| 116 |
| 118 |
| 120 |
| 122 |
| 124 |
| 126 |
| 128 |
| 129 |
| 131 |
| 132 |
| 134 |
| 135 |
| 137 |
| 139 |
| 141 |
| 143 |
| 145 |
| 146 |
| 147 |
| 149 |
| 151 |
| 153 |
| 155 |
| 157 |
| 159 |
| 160 |
| 161 |
| 163 |
| 164 |
| 165 |
| 166 |
| 168 |
| 169 |
| 170 |
| 171 |
| 172 |
| 174 |
| 176 |
STANDARDIZATION AND CERTIFICATION OF RAW MATERIALS AND FOOD PRODUCTS SECTION | |
| 178 |
| 180 |
| 181 |
| 183 |
| 185 |
| 187 |
| 188 |
| 190 |
| 192 |
| 193 |
| 194 |
| 196 |
| 199 |
| 200 |
| 202 |
| 204 |
| 206 |
| 208 |
| 209 |
| 211 |
| 213 |
| 214 |
| 215 |
| 217 |
| 219 |
| 221 |
| 223 |
| 224 |
| 226 |
| 227 |
| 228 |
| 230 |
| 231 |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 133 з 133
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Семена льна: новый способ применения в мучных изделиях | Novozhilova, Elena; Bukach, Svetlana; Новожилова, Елена; Букач, Светлана |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях | Shklyanka, Nicholas; Shepko, Natalya; Шклянка, Николай; Шепко, Наталья |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження процесу заморожування м’якого морозива | Золотухіна, Інна; Zolotukhina, Inna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи | Крамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом | Evlash, Victoriia; Nikitin, Sergii; Евлаш, Виктория; Никитин, Сергей |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Grinchenko, Natalia; Kamsulina, Natalia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дозрівання голландського сиру в розчинах меду | Лисенко, Г. Л.; Бусол, Л. В.; Гейда, І. М.; Lysenko, A. L.; Busol, L. V.; Geida, I. M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом | Шаповаленко, О. І.; Янюк, Т. І.; Шаран, А. В.; Тракало, Т. О.; Shapovalenko, O.; Yaniuk, T.; Sharan, A.; Trakalo, T. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів | Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.; Салєба, Л. В.; Сарібеков, Г. С.; Saribekova, D.; Kunik, A.; Saleba, L.; Saribekov, G. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру | Сарібєкова, Ю. Г.; Куник, О. М.; Семешко, О. Я.; Saribyekova, Yu.; Kunik, A.; Semeshko, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду | Гураль, Л.; Куріленко, А.; Hural, L.; Kurylenko, A. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу | Антіпіна, О. О.; Чорна, О. О.; Antipina, O. O.; Chorna, O. O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Консервування дикорослої сировини | Бейко, Л.; Beyko, L. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок | Кравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива | Шарахматова, Т.; Танасова, Г.; Sharachmatova, T.; Tanasova, G. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировини | Валько, М.; Кузьміна, Т.; Ковалевський, К.; Мамай, О.; Шанін, О.; Valko, M.; Kuzmina, T.; Kovalevsky, K.; Mamai, O.; Shanin, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания | Rybakova, T. M.; Masansky, S. L.; Rybakova, Y. A.; Рыбакова, Т. М.; Масанский, С. Л.; Рыбакова, Я. А. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции | Shingareva, Tatiana; Pavlistova, Natallia; Skaptsov, Andrey; Шингарева, Татьяна; Павлистова, Наталья; Скапцов, Андрей |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста | Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції | Деркач, А.; Стадник, І.; Derkach, A.; Stadnuk, I. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси | Радіо, Лариса; Шинкарик, Марія; Кравець, Олег; Орлюк, Юрій; Radio, Larissa; Shynkaryk, Maria; Kravets, Oleg; Orlyuk, Yuri |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Новые консервы из фасоли белорусской селекции | Timofeeva, V.; Samankova, N.; Kozina, T.; Lahadinova, V.; Тимофеева, В.; Саманкова, Н.; Козина, Т.; Лахадынова, В. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава | Shingareva, T. I.; Egorenkova, N. S.; Marinenko, A. A.; Шингарева, Т.; Егоренкова, Н.; Мариненко, А. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів | Потапов, Володимир; Євлаш, Вікторія; Potapov, Volodymyr; Evlash, Viktoriya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії | Юкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Удосконалення технології продукту білкового зернистого | Устименко, Ігор; Поліщук, Галина; Ustymenko, Ihor; Polishchuk, Galyna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності | Пашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Безопасность технологических процессов пивоваренных производств | Tsap, Vasily; Цап, Василий |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою | Бреус, Наталія; Маноха, Людмила; Басс, Оксана; Поліщук, Галина; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila; Bass, Oksana; Polishchuk, Galina |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Зміст | - |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Редакційні сторінки | - |
Book | 8-жов-2015 | 27-жов-2015 | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей | - |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 133 з 133