Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) : [133] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

8-9 жовтня 2015 року відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» присвячена 20-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя.

Збірник матеріалів конференції

У роботі конференції взяли участь викладачі, аспіранти та студенти кафедри харчової біотехнології і хімії, вище керівництво університету, представники влади області й міста, представники промислових підприємств харчової галузі, а також науковці та дослідники з вищих наукових та навчальних закладів України й з-за кордону.

З вітальними словами до колективу кафедри та усіх учасників конференції звернулись завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії д.б.н., професор Покотило Олег Степанович, ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, д.т.н., професор Ясній Петро Володимирович, директор Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації Напора Олег Романович, начальник відділу міжнародного співробітництва і туризму Тернопільської міської ради Кашицький Володимир Володимирович, заступник директора з кадрових питань ПАП «Агропродсервіс» Воробець Петро Петрович.

Також цього дня кафедру харчової біотехнології і хімії вітали Марек Варенчук, Президент Польської Академії Здоров’я; Олексій Вартаньян, директор ТМ «Мак – Вар Екопродукт», (Вінниця); Михайло Марченко, заслужений діяч науки і техніки України, декан факультету біології, екології та біотехнології, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; Марія Паска, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького; Таїсія Рижкова к.т.н., доцент, доцент кафедри технології молока Харківського зооветеринарного інституту.

З нагоди проведення Міжнародної науково-технічної конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Подяками від міського голови та Почесними грамотами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя були відзначені кращі науково-педагогічні працівники кафедри.

Учасники конференції мали змогу заслухати та обговорити 19 доповідей, представлених на пленарних засіданнях, 43 доповіді в рамках секції «Харчові технології», 22 доповіді на засіданнях секції «Харчова хімія і біотехнологія», 18 доповідей в секції «Безпека та експертиза харчових продуктів», 10 доповідей в рамках секції «Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів» та 17 доповідей в секції «Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів».

Конференція проводилася з метою висвітлення основних результатів наукових досліджень, здобутків, відкриттів у харчовій науці за останні роки в Україні та світі, а також представлення досягнень провідними виробниками харчових продуктів, в першу чергу Тернопільської області. Разом з тим, у секціях конференції було висвітлено широке коло питань щодо безпеки, якості та експертизи харчових продуктів, стандартизації, сертифікації сировини і харчових продуктів в проекції нових національних законів.

Під час роботи конференції також діяла виставка харчової продукції підприємств: Корпорація «Агропродсервіс», ТОВ «Україна», ДП «Дінтер Україна Скала», ТОВ «Агробізнес», ПП «Агроспецгосп», ПАТ «ТерА», ТОВ «Опілля», ТМ «Мак – Вар Екопродукт» та інші.

Учасники конференції відвідали Музей історії університету та Музей імені Івана Пулюя.

Світлини з події на сторінці Facebook.

Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“

Зміст


1
5
СЕКЦІЯ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
29
30
32
34
35
38
40
41
43
44
46
47
49
50
52
54
56
58
60
61
63
65
67
69
71
73
75
77
78
80
82
84
86
88
90
92
93
95
96
99
101
СЕКЦІЯ ХАРЧОВА ХІМІЯ І БІОТЕХНОЛОГІЯ
102
103
105
107
109
111
113
114
116
118
120
122
124
126
128
129
131
132
134
135
137
139
141
143
145
146
147
149
151
153
155
157
159
160
161
163
164
165
166
168
169
170
171
172
174
176
СЕКЦІЯ СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
178
180
181
183
185
187
188
190
192
193
194
196
199
200
202
204
206
208
209
211
213
214
215
217
219
221
223
224
226
227
228
230
231

Content


1
5
FOOD TECHNOLOGY SECTION
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
29
30
32
34
35
38
40
41
43
44
46
47
49
50
52
54
56
58
60
61
63
65
67
69
71
73
75
77
78
80
82
84
86
88
90
92
93
95
96
99
101
FOOD CHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY SECTION
102
103
105
107
109
111
113
114
116
118
120
122
124
126
128
129
131
132
134
135
137
139
141
143
145
146
147
149
151
153
155
157
159
160
161
163
164
165
166
168
169
170
171
172
174
176
STANDARDIZATION AND CERTIFICATION OF RAW MATERIALS AND FOOD PRODUCTS SECTION
178
180
181
183
185
187
188
190
192
193
194
196
199
200
202
204
206
208
209
211
213
214
215
217
219
221
223
224
226
227
228
230
231

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 133 з 133
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article8-жов-201521-гру-2015Семена льна: новый способ применения в мучных изделияхNovozhilova, Elena; Bukach, Svetlana; Новожилова, Елена; Букач, Светлана
Article8-жов-201521-гру-2015Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделияхShklyanka, Nicholas; Shepko, Natalya; Шклянка, Николай; Шепко, Наталья
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження процесу заморожування м’якого морозиваЗолотухіна, Інна; Zolotukhina, Inna
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia
Article8-жов-201521-гру-2015Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодомEvlash, Victoriia; Nikitin, Sergii; Евлаш, Виктория; Никитин, Сергей
Article8-жов-201521-гру-2015Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировиниГринченко, Наталя Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Grinchenko, Natalia; Kamsulina, Natalia
Article8-жов-201521-гру-2015Дозрівання голландського сиру в розчинах медуЛисенко, Г. Л.; Бусол, Л. В.; Гейда, І. М.; Lysenko, A. L.; Busol, L. V.; Geida, I. M.
Article8-жов-201521-гру-2015Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактомШаповаленко, О. І.; Янюк, Т. І.; Шаран, А. В.; Тракало, Т. О.; Shapovalenko, O.; Yaniuk, T.; Sharan, A.; Trakalo, T.
Article8-жов-201521-гру-2015Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробівСарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.; Салєба, Л. В.; Сарібеков, Г. С.; Saribekova, D.; Kunik, A.; Saleba, L.; Saribekov, G.
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жируСарібєкова, Ю. Г.; Куник, О. М.; Семешко, О. Я.; Saribyekova, Yu.; Kunik, A.; Semeshko, O.
Article8-жов-201521-гру-2015Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами виноградуГураль, Л.; Куріленко, А.; Hural, L.; Kurylenko, A.
Article8-жов-201521-гру-2015Вилучення геміцелюлоз з кавового шламуАнтіпіна, О. О.; Чорна, О. О.; Antipina, O. O.; Chorna, O. O.
Article8-жов-201521-гру-2015Консервування дикорослої сировиниБейко, Л.; Beyko, L.
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівокКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозиваШарахматова, Т.; Танасова, Г.; Sharachmatova, T.; Tanasova, G.
Article8-жов-201521-гру-2015Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировиниВалько, М.; Кузьміна, Т.; Ковалевський, К.; Мамай, О.; Шанін, О.; Valko, M.; Kuzmina, T.; Kovalevsky, K.; Mamai, O.; Shanin, O.
Article8-жов-201521-гру-2015Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питанияRybakova, T. M.; Masansky, S. L.; Rybakova, Y. A.; Рыбакова, Т. М.; Масанский, С. Л.; Рыбакова, Я. А.
Article8-жов-201521-гру-2015Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукцииShingareva, Tatiana; Pavlistova, Natallia; Skaptsov, Andrey; Шингарева, Татьяна; Павлистова, Наталья; Скапцов, Андрей
Article8-жов-201521-гру-2015Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тістаЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукціїДеркач, А.; Стадник, І.; Derkach, A.; Stadnuk, I.
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої масиРадіо, Лариса; Шинкарик, Марія; Кравець, Олег; Орлюк, Юрій; Radio, Larissa; Shynkaryk, Maria; Kravets, Oleg; Orlyuk, Yuri
Article8-жов-201521-гру-2015Новые консервы из фасоли белорусской селекцииTimofeeva, V.; Samankova, N.; Kozina, T.; Lahadinova, V.; Тимофеева, В.; Саманкова, Н.; Козина, Т.; Лахадынова, В.
Article8-жов-201521-гру-2015Производство сырных продуктов из молочного сырья разного составаShingareva, T. I.; Egorenkova, N. S.; Marinenko, A. A.; Шингарева, Т.; Егоренкова, Н.; Мариненко, А.
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктівПотапов, Володимир; Євлаш, Вікторія; Potapov, Volodymyr; Evlash, Viktoriya
Article8-жов-201521-гру-2015Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хіміїЮкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O.
Article8-жов-201521-гру-2015Удосконалення технології продукту білкового зернистогоУстименко, Ігор; Поліщук, Галина; Ustymenko, Ihor; Polishchuk, Galyna
Article8-жов-201521-гру-2015Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінностіПашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna
Article8-жов-201521-гру-2015Безопасность технологических процессов пивоваренных производствTsap, Vasily; Цап, Василий
Article8-жов-201521-гру-2015Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокоюБреус, Наталія; Маноха, Людмила; Басс, Оксана; Поліщук, Галина; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila; Bass, Oksana; Polishchuk, Galina
Article8-жов-201521-гру-2015Зміст-
Article8-жов-201521-гру-2015Редакційні сторінки-
Book8-жов-201527-жов-2015Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей-
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 133 з 133