Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431
Назва: | Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания |
Інші назви: | Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding |
Автори: | Rybakova, T. M. Masansky, S. L. Rybakova, Y. A. Рыбакова, Т. М. Масанский, С. Л. Рыбакова, Я. А. |
Приналежність: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Рыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Rybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.887 642.58 |
Діапазон сторінок: | 34 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34.pdf | 148,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34.djvu | 14,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34__COVER.png | 525,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.