Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431
Tytuł: | Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания |
Inne tytuły: | Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding |
Authors: | Rybakova, T. M. Masansky, S. L. Rybakova, Y. A. Рыбакова, Т. М. Масанский, С. Л. Рыбакова, Я. А. |
Akcesoria: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусь |
Cytat: | Рыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Rybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.887 642.58 |
Zakres stron: | 34 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34.pdf | 148,5 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34.djvu | 14,45 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Rybakova_T_M-Development_of_compounding_34__COVER.png | 525,74 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi