Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439
 
| Titel: | Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів | 
| Övriga titlar: | Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products | 
| Författare: | Сарібєкова, Д. Г. Куник, О. М. Салєба, Л. В. Сарібеков, Г. С. Saribekova, D. Kunik, A. Saleba, L. Saribekov, G. | 
| Affiliation: | Херсонський національний технічний університет, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів / Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, Л. В. Салєба, Г. С. Сарібеков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 47-48. — (Секція харчові технології). | 
| Bibliographic description (International): | Saribekova D., Kunik A., Saleba L., Saribekov G. (2015) Zastosuvannia invertnoho syropu v tekhnolohii pryhotuvannia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 47-48 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | 
| Utgivningsdatum: | 8-okt-2015 | 
| Date of entry: | 21-dec-2015 | 
| Utgivare: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 | 
| UDC: | 664.682.4 | 
| Page range: | 47-48 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439 | 
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| Content type: | Article | 
| Samling: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48.pdf | 300,09 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48.djvu | 26,95 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48__COVER.png | 522,05 kB | image/png | Visa/Öppna | 
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
