Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів 395

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів 17 2 2 2 0 41 1

Звантажень файлу

Переглядів
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48.pdf 179
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48.djvu 30
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48__COVER.png 19

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 199
China 44
Netherlands 43
Germany 33
Japan 28
Україна 14
Ireland 8
Sweden 6
Vietnam 5
Australia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 35
Tokyo 28
Menlo Park 18
Beijing 16
Louisville 11
Kiev 8
Dublin 5
Hanoi 5
Huntsville 5