Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів 432

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів 0 41 1 29 2 6 0

Звантажень файлу

Переглядів
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48.pdf 179
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48.djvu 31
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48__COVER.png 19

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 234
China 44
Netherlands 43
Germany 33
Japan 28
Україна 14
Ireland 8
Sweden 6
Vietnam 5
Australia 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 40
San Mateo 28
Tokyo 28
Menlo Park 18
Beijing 16
Louisville 11
Kiev 8
Dublin 5
Hanoi 5