Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСарібєкова, Д. Г.uk
dc.contributor.authorКуник, О. М.uk
dc.contributor.authorСалєба, Л. В.uk
dc.contributor.authorСарібеков, Г. С.uk
dc.contributor.authorSaribekova, D.uk
dc.contributor.authorKunik, A.uk
dc.contributor.authorSaleba, L.uk
dc.contributor.authorSaribekov, G.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:32:42Z-
dc.date.available2015-12-21T14:32:42Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЗастосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів / Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, Л. В. Салєба, Г. С. Сарібеков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 47-48. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439-
dc.format.extent47-48uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleЗастосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробівuk
dc.title.alternativeApplication of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery productsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.682.4uk
dc.identifier.citationenSaribekova D., Kunik A., Saleba L., Saribekov G. (2015) Zastosuvannia invertnoho syropu v tekhnolohii pryhotuvannia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 47-48 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Українаuk
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!