Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сарібєкова, Д. Г. | uk |
dc.contributor.author | Куник, О. М. | uk |
dc.contributor.author | Салєба, Л. В. | uk |
dc.contributor.author | Сарібеков, Г. С. | uk |
dc.contributor.author | Saribekova, D. | uk |
dc.contributor.author | Kunik, A. | uk |
dc.contributor.author | Saleba, L. | uk |
dc.contributor.author | Saribekov, G. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:32:42Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:32:42Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів / Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, Л. В. Салєба, Г. С. Сарібеков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 47-48. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439 | - |
dc.format.extent | 47-48 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів | uk |
dc.title.alternative | Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.682.4 | uk |
dc.identifier.citationen | Saribekova D., Kunik A., Saleba L., Saribekov G. (2015) Zastosuvannia invertnoho syropu v tekhnolohii pryhotuvannia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 47-48 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Херсонський національний технічний університет, Україна | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48.pdf | 300,09 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48.djvu | 26,95 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Saribekova_D-Application_of_invert_47-48__COVER.png | 522,05 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!