Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6432
Назва: | Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировини |
Інші назви: | Extractor for secondary products of grape processing and fruit-berry raw materials |
Автори: | Валько, М. Кузьміна, Т. Ковалевський, К. Мамай, О. Шанін, О. Valko, M. Kuzmina, T. Kovalevsky, K. Mamai, O. Shanin, O. |
Приналежність: | Херсонський національний технічний університет |
Бібліографічний опис: | Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировини / М. Валько, Т. Кузьміна, К. Ковалевський, О. Мамай, О. Шанін // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 35-37. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Valko M., Kuzmina T., Kovalevsky K., Mamai O., Shanin O. (2015) Ekstraktor dlia vtorynnykh produktiv pererobky vynohradu i plodovo-yahidnoi syrovyny [Extractor for secondary products of grape processing and fruit-berry raw materials]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 35-37 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 663.26 |
Діапазон сторінок: | 35-37 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6432 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Перелік літератури: | 1. Зайчик Ц.Р., Писарницкий А.Ф. Технологическое оборудование заводов плодово-ягодных вин. - М.: Пищевая промышленность, 1974.- 120 с. 2. Ковалевский К.А. Экстрактор для виноградной выжимки Р3-ВЭА // Садоводство, виноградарство и виноделие Молдавии.- 1976.- № 7 3. Ковалевський К.А., Скороход В.О. Спосіб виробництва яблучного соку та виноматеріалів. Патент України №21610А С12С 3/10 20.01.1998. 4. Ковалевський К.А., Мамай О.І., Стоянова О.В., Сух Л.В. Пресово-дифузійний спосіб виробництва виноматеріалів і соків із зерняткових плодів // Харчова промисловість. -К.УДУХТ № 46/2. - 2001. - С. 48-54. |
References: | 1. Zaichik Ts.R., Pisarnitskii A.F. Tekhnolohicheskoe oborudovanie zavodov plodovo-iahodnykh vin. - M.: Pishchevaia promyshlennost, 1974.- 120 p. 2. Kovalevskii K.A. Ekstraktor dlia vinohradnoi vyzhimki R3-VEA, Sadovodstvo, vinohradarstvo i vinodelie Moldavii.- 1976.- No 7 3. Kovalevskyi K.A., Skorokhod V.O. Sposib vyrobnytstva yabluchnoho soku ta vynomaterialiv. Patent Ukrainy No 21610A P.12S 3/10 20.01.1998. 4. Kovalevskyi K.A., Mamai O.I., Stoianova O.V., Sukh L.V. Presovo-dyfuziinyi sposib vyrobnytstva vynomaterialiv i sokiv iz zerniatkovykh plodiv, Kharchova promyslovist. -K.UDUKhT No 46/2. - 2001. - P. 48-54. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Valko_M-Extractor_for_secondary_products_35-37.pdf | 658,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Valko_M-Extractor_for_secondary_products_35-37.djvu | 119,51 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Valko_M-Extractor_for_secondary_products_35-37__COVER.png | 526,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.