Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422
Назва: | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії |
Інші назви: | Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department |
Автори: | Юкало, В. Юкало, А. Кушнірук, Н. Джур, Я. Шпилик, О. Yukalo, V. Yukalo, A. Kushniruk, N. Dzhur, Y. Shpylyk, O. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії / В. Юкало, А. Юкало, Н. Кушнірук, Я. Джур, О. Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 20. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Yukalo V., Yukalo A., Kushniruk N., Dzhur Y., Shpylyk O. (2015) Kharakterystyka biokhimichnykh vlastyvostei molochnokyslykh bakterii z kolektsii kafedry kharchovoi biotekhnolohii i khimii [Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 20 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.146.34 |
Діапазон сторінок: | 20 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20.pdf | 149,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20.djvu | 16,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20__COVER.png | 491,44 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.