Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮкало, В.uk
dc.contributor.authorЮкало, А.uk
dc.contributor.authorКушнірук, Н.uk
dc.contributor.authorДжур, Я.uk
dc.contributor.authorШпилик, О.uk
dc.contributor.authorYukalo, V.uk
dc.contributor.authorYukalo, A.uk
dc.contributor.authorKushniruk, N.uk
dc.contributor.authorDzhur, Y.uk
dc.contributor.authorShpylyk, O.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:30:39Z-
dc.date.available2015-12-21T14:30:39Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationХарактеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії / В. Юкало, А. Юкало, Н. Кушнірук, Я. Джур, О. Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 20. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422-
dc.format.extent20uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleХарактеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хіміїuk
dc.title.alternativeCharacterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry departmentuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.146.34uk
dc.identifier.citationenYukalo V., Yukalo A., Kushniruk N., Dzhur Y., Shpylyk O. (2015) Kharakterystyka biokhimichnykh vlastyvostei molochnokyslykh bakterii z kolektsii kafedry kharchovoi biotekhnolohii i khimii [Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 20 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.