Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422
Titolo: | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії |
Titoli alternativi: | Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department |
Autori: | Юкало, В. Юкало, А. Кушнірук, Н. Джур, Я. Шпилик, О. Yukalo, V. Yukalo, A. Kushniruk, N. Dzhur, Y. Shpylyk, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії / В. Юкало, А. Юкало, Н. Кушнірук, Я. Джур, О. Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 20. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Yukalo A., Kushniruk N., Dzhur Y., Shpylyk O. (2015) Kharakterystyka biokhimichnykh vlastyvostei molochnokyslykh bakterii z kolektsii kafedry kharchovoi biotekhnolohii i khimii [Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 20 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data: | 8-ott-2015 |
Date of entry: | 21-dic-2015 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.146.34 |
Page range: | 20 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20.pdf | 149,38 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20.djvu | 16,91 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20__COVER.png | 491,44 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.