Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422

Títol: Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії
Altres títols: Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department
Autor: Юкало, В.
Юкало, А.
Кушнірук, Н.
Джур, Я.
Шпилик, О.
Yukalo, V.
Yukalo, A.
Kushniruk, N.
Dzhur, Y.
Shpylyk, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії / В. Юкало, А. Юкало, Н. Кушнірук, Я. Джур, О. Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 20. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Yukalo A., Kushniruk N., Dzhur Y., Shpylyk O. (2015) Kharakterystyka biokhimichnykh vlastyvostei molochnokyslykh bakterii z kolektsii kafedry kharchovoi biotekhnolohii i khimii [Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 20 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data de publicació: 8-d’o-2015
Date of entry: 21-de -2015
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.146.34
Page range: 20
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.