Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422

Tytuł: Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії
Inne tytuły: Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department
Authors: Юкало, В.
Юкало, А.
Кушнірук, Н.
Джур, Я.
Шпилик, О.
Yukalo, V.
Yukalo, A.
Kushniruk, N.
Dzhur, Y.
Shpylyk, O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії / В. Юкало, А. Юкало, Н. Кушнірук, Я. Джур, О. Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 20. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Yukalo V., Yukalo A., Kushniruk N., Dzhur Y., Shpylyk O. (2015) Kharakterystyka biokhimichnykh vlastyvostei molochnokyslykh bakterii z kolektsii kafedry kharchovoi biotekhnolohii i khimii [Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 20 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.146.34
Zakres stron: 20
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi