Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422
| Title: | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії |
| Other Titles: | Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department |
| Authors: | Юкало, В. Юкало, А. Кушнірук, Н. Джур, Я. Шпилик, О. Yukalo, V. Yukalo, A. Kushniruk, N. Dzhur, Y. Shpylyk, O. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії / В. Юкало, А. Юкало, Н. Кушнірук, Я. Джур, О. Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 20. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Yukalo V., Yukalo A., Kushniruk N., Dzhur Y., Shpylyk O. (2015) Kharakterystyka biokhimichnykh vlastyvostei molochnokyslykh bakterii z kolektsii kafedry kharchovoi biotekhnolohii i khimii [Characterization of biochemical features of lactic asid bacteria from collection of food biotechnology and chemistry department]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 20 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Issue Date: | 8-okt-2015 |
| Date of entry: | 21-dec-2015 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 637.146.34 |
| Page range: | 20 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6422 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20.pdf | 149,38 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20.djvu | 16,91 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| FSI_2015_Yukalo_V-Characterization_of_biochemical_20__COVER.png | 491,44 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!