Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6433

Назва: Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива
Інші назви: Prospects for the use of vegetable oils in the production of ise cream
Автори: Шарахматова, Т.
Танасова, Г.
Sharachmatova, T.
Tanasova, G.
Приналежність: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Шарахматова Т. Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива / Т. Шарахматова, Г. Танасова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 38-39. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Sharachmatova T., Tanasova G. (2015) Perspektyvy vykorystanniaroslynnykholii pry vyrobnytstvi morozyva [Prospects for the use of vegetable oils in the production of ise cream]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 38-39 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 637.146.34
664.765
Діапазон сторінок: 38-39
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6433
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Перелік літератури: 1. Загурський, А.В. Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза [Текст] : дис. … аспірант / А.В. Загурський. – К., - 2014. – 7с.
2. Юхневич, М.М.Разработка технологии производства мороженого с растительным маслом [Текст]: автореф. дис. … аспіранта 05.18.04/ М.М Юхневич; Санкт-Петербургсксий государственный университет низкотемпературных и пищевых технологий. – С-П. 2004. – С. 2-3
3. Bhat Z.F. Milk and dairy products as functional foods: a review / Z.F Bhat, Hina Bhat // International Journal of Dairy Science. - 2011. 6: P – 1 - 12.
4. Основи раціонального і лікувального харчування / П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко, Н.О. Мельничук / за заг. ред. П.О. Карпенка. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 504 с.
5. Хорошина, Л. П. Правильное питание пожилого человека / Л. П. Хорошина. – М. ; СПб. : Диля, 2004. – 138 с.
6. Шарахматова, Т.Є. Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення / Т.Є.Шарахматова. - «Харчова наука і технологія». –
References: 1. Zahurskyi, A.V. Tekhnolohiia molochnoho morozyva z produktamy pereroblennia harbuza [Text] : dys. … aspirant, A.V. Zahurskyi. – K., - 2014. – 7p.
2. Iukhnevich, M.M.Razrabotka tekhnolohii proizvodstva morozhenoho s rastitelnym maslom [Text]: avtoref. dis. … aspiranta 05.18.04/ M.M Iukhnevich; Sankt-Peterburhsksii hosudarstvennyi universitet nizkotemperaturnykh i pishchevykh tekhnolohii. – S-P. 2004. – P. 2-3
3. Bhat Z.F. Milk and dairy products as functional foods: a review, Z.F Bhat, Hina Bhat, International Journal of Dairy Science. - 2011. 6: P – 1 - 12.
4. Osnovy ratsionalnoho i likuvalnoho kharchuvannia, P.O. Karpenko, S.M. Peresichna, I.M. Hryshchenko, N.O. Melnychuk, by gen. ed. P.O. Karpenka. – K.: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2011. – 504 p.
5. Khoroshina, L. P. Pravilnoe pitanie pozhiloho cheloveka, L. P. Khoroshina. – M. ; SPb. : Dilia, 2004. – 138 p.
6. Sharakhmatova, T.Ye. Proektuvannia zhyrovoho modulia dlia vyrobnytstva morozyva herodiietychnoho pryznachennia, T.Ye.Sharakhmatova. - "Kharchova nauka i tekhnolohiia". –
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.