Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6433

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorШарахматова, Т.uk
dc.contributor.authorТанасова, Г.uk
dc.contributor.authorSharachmatova, T.uk
dc.contributor.authorTanasova, G.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:31:58Z-
dc.date.available2015-12-21T14:31:58Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationШарахматова Т. Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива / Т. Шарахматова, Г. Танасова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 38-39. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6433-
dc.format.extent38-39uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleПерспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозиваuk
dc.title.alternativeProspects for the use of vegetable oils in the production of ise creamuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.146.34uk
dc.subject.udc664.765uk
dc.relation.references1. Загурський, А.В. Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза [Текст] : дис. … аспірант / А.В. Загурський. – К., - 2014. – 7с.uk
dc.relation.references2. Юхневич, М.М.Разработка технологии производства мороженого с растительным маслом [Текст]: автореф. дис. … аспіранта 05.18.04/ М.М Юхневич; Санкт-Петербургсксий государственный университет низкотемпературных и пищевых технологий. – С-П. 2004. – С. 2-3uk
dc.relation.references3. Bhat Z.F. Milk and dairy products as functional foods: a review / Z.F Bhat, Hina Bhat // International Journal of Dairy Science. - 2011. 6: P – 1 - 12.uk
dc.relation.references4. Основи раціонального і лікувального харчування / П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко, Н.О. Мельничук / за заг. ред. П.О. Карпенка. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 504 с.uk
dc.relation.references5. Хорошина, Л. П. Правильное питание пожилого человека / Л. П. Хорошина. – М. ; СПб. : Диля, 2004. – 138 с.uk
dc.relation.references6. Шарахматова, Т.Є. Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення / Т.Є.Шарахматова. - «Харчова наука і технологія». –uk
dc.relation.referencesen1. Zahurskyi, A.V. Tekhnolohiia molochnoho morozyva z produktamy pereroblennia harbuza [Text] : dys. … aspirant, A.V. Zahurskyi. – K., - 2014. – 7p.uk
dc.relation.referencesen2. Iukhnevich, M.M.Razrabotka tekhnolohii proizvodstva morozhenoho s rastitelnym maslom [Text]: avtoref. dis. … aspiranta 05.18.04/ M.M Iukhnevich; Sankt-Peterburhsksii hosudarstvennyi universitet nizkotemperaturnykh i pishchevykh tekhnolohii. – S-P. 2004. – P. 2-3uk
dc.relation.referencesen3. Bhat Z.F. Milk and dairy products as functional foods: a review, Z.F Bhat, Hina Bhat, International Journal of Dairy Science. - 2011. 6: P – 1 - 12.uk
dc.relation.referencesen4. Osnovy ratsionalnoho i likuvalnoho kharchuvannia, P.O. Karpenko, S.M. Peresichna, I.M. Hryshchenko, N.O. Melnychuk, by gen. ed. P.O. Karpenka. – K.: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2011. – 504 p.uk
dc.relation.referencesen5. Khoroshina, L. P. Pravilnoe pitanie pozhiloho cheloveka, L. P. Khoroshina. – M. ; SPb. : Dilia, 2004. – 138 p.uk
dc.relation.referencesen6. Sharakhmatova, T.Ye. Proektuvannia zhyrovoho modulia dlia vyrobnytstva morozyva herodiietychnoho pryznachennia, T.Ye.Sharakhmatova. - "Kharchova nauka i tekhnolohiia". –uk
dc.identifier.citationenSharachmatova T., Tanasova G. (2015) Perspektyvy vykorystanniaroslynnykholii pry vyrobnytstvi morozyva [Prospects for the use of vegetable oils in the production of ise cream]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 38-39 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationОдеська національна академія харчових технологій, Українаuk
Aparece en las colecciones: Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.