Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6433
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шарахматова, Т. | uk |
dc.contributor.author | Танасова, Г. | uk |
dc.contributor.author | Sharachmatova, T. | uk |
dc.contributor.author | Tanasova, G. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:31:58Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:31:58Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Шарахматова Т. Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива / Т. Шарахматова, Г. Танасова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 38-39. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6433 | - |
dc.format.extent | 38-39 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива | uk |
dc.title.alternative | Prospects for the use of vegetable oils in the production of ise cream | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.146.34 | uk |
dc.subject.udc | 664.765 | uk |
dc.relation.references | 1. Загурський, А.В. Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза [Текст] : дис. … аспірант / А.В. Загурський. – К., - 2014. – 7с. | uk |
dc.relation.references | 2. Юхневич, М.М.Разработка технологии производства мороженого с растительным маслом [Текст]: автореф. дис. … аспіранта 05.18.04/ М.М Юхневич; Санкт-Петербургсксий государственный университет низкотемпературных и пищевых технологий. – С-П. 2004. – С. 2-3 | uk |
dc.relation.references | 3. Bhat Z.F. Milk and dairy products as functional foods: a review / Z.F Bhat, Hina Bhat // International Journal of Dairy Science. - 2011. 6: P – 1 - 12. | uk |
dc.relation.references | 4. Основи раціонального і лікувального харчування / П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко, Н.О. Мельничук / за заг. ред. П.О. Карпенка. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 504 с. | uk |
dc.relation.references | 5. Хорошина, Л. П. Правильное питание пожилого человека / Л. П. Хорошина. – М. ; СПб. : Диля, 2004. – 138 с. | uk |
dc.relation.references | 6. Шарахматова, Т.Є. Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення / Т.Є.Шарахматова. - «Харчова наука і технологія». – | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Zahurskyi, A.V. Tekhnolohiia molochnoho morozyva z produktamy pereroblennia harbuza [Text] : dys. … aspirant, A.V. Zahurskyi. – K., - 2014. – 7p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Iukhnevich, M.M.Razrabotka tekhnolohii proizvodstva morozhenoho s rastitelnym maslom [Text]: avtoref. dis. … aspiranta 05.18.04/ M.M Iukhnevich; Sankt-Peterburhsksii hosudarstvennyi universitet nizkotemperaturnykh i pishchevykh tekhnolohii. – S-P. 2004. – P. 2-3 | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Bhat Z.F. Milk and dairy products as functional foods: a review, Z.F Bhat, Hina Bhat, International Journal of Dairy Science. - 2011. 6: P – 1 - 12. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Osnovy ratsionalnoho i likuvalnoho kharchuvannia, P.O. Karpenko, S.M. Peresichna, I.M. Hryshchenko, N.O. Melnychuk, by gen. ed. P.O. Karpenka. – K.: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2011. – 504 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Khoroshina, L. P. Pravilnoe pitanie pozhiloho cheloveka, L. P. Khoroshina. – M. ; SPb. : Dilia, 2004. – 138 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 6. Sharakhmatova, T.Ye. Proektuvannia zhyrovoho modulia dlia vyrobnytstva morozyva herodiietychnoho pryznachennia, T.Ye.Sharakhmatova. - "Kharchova nauka i tekhnolohiia". – | uk |
dc.identifier.citationen | Sharachmatova T., Tanasova G. (2015) Perspektyvy vykorystanniaroslynnykholii pry vyrobnytstvi morozyva [Prospects for the use of vegetable oils in the production of ise cream]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 38-39 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, Україна | uk |
Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Sharachmatova_T-Prospects_for_the_use_38-39.pdf | 300,46 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
FSI_2015_Sharachmatova_T-Prospects_for_the_use_38-39.djvu | 30,15 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
FSI_2015_Sharachmatova_T-Prospects_for_the_use_38-39__COVER.png | 516,89 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.