Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428
 
| Titel: | Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста | 
| Övriga titlar: | Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough | 
| Författare: | Лісовська, Тетяна Олегівна Чорна, Ніна Шпилик, Олександра Lisovskaya, Tatiana Chorna, Nina Shpilick, Alexandra | 
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Лісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології). | 
| Bibliographic description (International): | Lisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | 
| Utgivningsdatum: | 8-okt-2015 | 
| Date of entry: | 21-dec-2015 | 
| Utgivare: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 | 
| UDC: | 664.681.2 | 
| Page range: | 29 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428 | 
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| Content type: | Article | 
| Samling: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.pdf | 149,38 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.djvu | 19,76 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29__COVER.png | 542,76 kB | image/png | Visa/Öppna | 
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
