Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorЛісовська, Тетяна Олегівнаuk
dc.contributor.authorЧорна, Нінаuk
dc.contributor.authorШпилик, Олександраuk
dc.contributor.authorLisovskaya, Tatianauk
dc.contributor.authorChorna, Ninauk
dc.contributor.authorShpilick, Alexandrauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:31:23Z-
dc.date.available2015-12-21T14:31:23Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЛісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428-
dc.format.extent29uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleДослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тістаuk
dc.title.alternativeResearch of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit doughuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.681.2uk
dc.identifier.citationenLisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Українаuk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.