Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428
Täiskirje
DC väli | Väärtus | Keel |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лісовська, Тетяна Олегівна | uk |
dc.contributor.author | Чорна, Ніна | uk |
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра | uk |
dc.contributor.author | Lisovskaya, Tatiana | uk |
dc.contributor.author | Chorna, Nina | uk |
dc.contributor.author | Shpilick, Alexandra | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:31:23Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:31:23Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Лісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428 | - |
dc.format.extent | 29 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста | uk |
dc.title.alternative | Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.681.2 | uk |
dc.identifier.citationen | Lisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
Asub kollektsiooni(de)s: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.pdf | 149,38 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.djvu | 19,76 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29__COVER.png | 542,76 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.