Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428
Tittel: | Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста |
Alternative titler: | Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough |
Authors: | Лісовська, Тетяна Олегівна Чорна, Ніна Шпилик, Олександра Lisovskaya, Tatiana Chorna, Nina Shpilick, Alexandra |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Lisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Utgivelsesdato: | 8-okt-2015 |
Date of entry: | 21-des-2015 |
Forlag: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.681.2 |
Page range: | 29 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Vises i samlingene: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.pdf | 149,38 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.djvu | 19,76 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29__COVER.png | 542,76 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright