Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428
| Title: | Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста |
| Other Titles: | Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough |
| Authors: | Лісовська, Тетяна Олегівна Чорна, Ніна Шпилик, Олександра Lisovskaya, Tatiana Chorna, Nina Shpilick, Alexandra |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Lisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Issue Date: | 8-okt-2015 |
| Date of entry: | 21-dec-2015 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 664.681.2 |
| Page range: | 29 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.pdf | 149,38 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.djvu | 19,76 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29__COVER.png | 542,76 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!