Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428
Назва: | Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста |
Інші назви: | Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough |
Автори: | Лісовська, Тетяна Олегівна Чорна, Ніна Шпилик, Олександра Lisovskaya, Tatiana Chorna, Nina Shpilick, Alexandra |
Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Лісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Lisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.681.2 |
Діапазон сторінок: | 29 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.pdf | 149,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29.djvu | 19,76 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Lisovskaya_T-Research_of_influence_extruded_29__COVER.png | 542,76 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.