Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443
Назва: | Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом |
Інші назви: | Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine |
Автори: | Evlash, Victoriia Nikitin, Sergii Евлаш, Виктория Никитин, Сергей |
Приналежність: | Харьковский государственный университет питания и торговли, Украина |
Бібліографічний опис: | Евлаш В. Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом / Виктория Евлаш, Сергей Никитин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 54-55. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Evlash V., Nikitin S. (2015) Tekhnolohii fruktovykh batonchikov "fruitbread", obohashchennykh hemovym zhelezom i orhanicheskim iodom [Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 54-55 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.144/.149 661.47 661.872 612.111 |
Діапазон сторінок: | 54-55 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55.pdf | 298,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55.djvu | 25,79 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55__COVER.png | 408,05 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.