Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443
Tytuł: | Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом |
Inne tytuły: | Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine |
Authors: | Evlash, Victoriia Nikitin, Sergii Евлаш, Виктория Никитин, Сергей |
Affiliation: | Харьковский государственный университет питания и торговли, Украина |
Bibliographic description (Ukraine): | Евлаш В. Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом / Виктория Евлаш, Сергей Никитин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 54-55. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Evlash V., Nikitin S. (2015) Tekhnolohii fruktovykh batonchikov "fruitbread", obohashchennykh hemovym zhelezom i orhanicheskim iodom [Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 54-55 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.144/.149 661.47 661.872 612.111 |
Zakres stron: | 54-55 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55.pdf | 298,08 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55.djvu | 25,79 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55__COVER.png | 408,05 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi