Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Evlash, Victoriia | uk |
dc.contributor.author | Nikitin, Sergii | uk |
dc.contributor.author | Евлаш, Виктория | uk |
dc.contributor.author | Никитин, Сергей | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:33:10Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:33:10Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Евлаш В. Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом / Виктория Евлаш, Сергей Никитин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 54-55. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443 | - |
dc.format.extent | 54-55 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом | uk |
dc.title.alternative | Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.144/.149 | uk |
dc.subject.udc | 661.47 | uk |
dc.subject.udc | 661.872 | uk |
dc.subject.udc | 612.111 | uk |
dc.identifier.citationen | Evlash V., Nikitin S. (2015) Tekhnolohii fruktovykh batonchikov "fruitbread", obohashchennykh hemovym zhelezom i orhanicheskim iodom [Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 54-55 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харьковский государственный университет питания и торговли, Украина | uk |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55.pdf | 298,08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55.djvu | 25,79 kB | DjVu | View/Open | |
FSI_2015_Evlash_V-Technology_fruit_bars_fruit_54-55__COVER.png | 408,05 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.