Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443

Název: Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом
Další názvy: Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine
Autoři: Evlash, Victoriia
Nikitin, Sergii
Евлаш, Виктория
Никитин, Сергей
Affiliation: Харьковский государственный университет питания и торговли, Украина
Bibliographic description (Ukraine): Евлаш В. Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом / Виктория Евлаш, Сергей Никитин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 54-55. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Evlash V., Nikitin S. (2015) Tekhnolohii fruktovykh batonchikov "fruitbread", obohashchennykh hemovym zhelezom i orhanicheskim iodom [Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 54-55 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Datum vydání: 8-říj-2015
Date of entry: 21-pro-2015
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.144/.149
661.47
661.872
612.111
Page range: 54-55
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.