Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426
 
| Başlık: | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси | 
| Diğer Başlıklar: | Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar | 
| Yazarlar: | Радіо, Лариса Шинкарик, Марія Кравець, Олег Орлюк, Юрій Radio, Larissa Shynkaryk, Maria Kravets, Oleg Orlyuk, Yuri | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси / Лариса Радіо, Марія Шинкарик, Олег Кравець, Юрій Орлюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 26. — (Секція харчові технології). | 
| Bibliographic description (International): | Radio L., Shynkaryk M., Kravets O., Orlyuk Y. (2015) Vplyv temperatury na viazkist plavlenoi chedderyzovanoi masy [Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 26 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | 
| Yayın Tarihi: | 8-Eki-2015 | 
| Date of entry: | 21-Ara-2015 | 
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 | 
| UDC: | 637.3 | 
| Page range: | 26 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426 | 
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| Content type: | Article | 
| Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26.pdf | 200,9 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26.djvu | 15,97 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26__COVER.png | 419,36 kB | image/png | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
