Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426
| Tytuł: | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси |
| Inne tytuły: | Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar |
| Authors: | Радіо, Лариса Шинкарик, Марія Кравець, Олег Орлюк, Юрій Radio, Larissa Shynkaryk, Maria Kravets, Oleg Orlyuk, Yuri |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси / Лариса Радіо, Марія Шинкарик, Олег Кравець, Юрій Орлюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 26. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Radio L., Shynkaryk M., Kravets O., Orlyuk Y. (2015) Vplyv temperatury na viazkist plavlenoi chedderyzovanoi masy [Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 26 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Data wydania: | 8-paź-2015 |
| Date of entry: | 21-gru-2015 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 637.3 |
| Zakres stron: | 26 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426 |
| Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26.pdf | 200,9 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26.djvu | 15,97 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26__COVER.png | 419,36 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi