Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430
| Назва: | Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции |
| Інші назви: | The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products |
| Автори: | Shingareva, Tatiana Pavlistova, Natallia Skaptsov, Andrey Шингарева, Татьяна Павлистова, Наталья Скапцов, Андрей |
| Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь |
| Бібліографічний опис: | Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description: | Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Дата публікації: | 8-жов-2015 |
| Дата внесення: | 21-гру-2015 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| УДК: | 637.3 |
| Діапазон сторінок: | 32-33 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430 |
| Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.pdf | 296,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.djvu | 26,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33__COVER.png | 539,12 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.