Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shingareva, Tatiana | uk |
dc.contributor.author | Pavlistova, Natallia | uk |
dc.contributor.author | Skaptsov, Andrey | uk |
dc.contributor.author | Шингарева, Татьяна | uk |
dc.contributor.author | Павлистова, Наталья | uk |
dc.contributor.author | Скапцов, Андрей | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:31:36Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:31:36Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430 | - |
dc.format.extent | 32-33 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции | uk |
dc.title.alternative | The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.3 | uk |
dc.identifier.citationen | Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.pdf | 296,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.djvu | 26,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33__COVER.png | 539,12 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.