Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShingareva, Tatianauk
dc.contributor.authorPavlistova, Natalliauk
dc.contributor.authorSkaptsov, Andreyuk
dc.contributor.authorШингарева, Татьянаuk
dc.contributor.authorПавлистова, Натальяuk
dc.contributor.authorСкапцов, Андрейuk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:31:36Z-
dc.date.available2015-12-21T14:31:36Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationШингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430-
dc.format.extent32-33uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВлияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукцииuk
dc.title.alternativeThe influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein productsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.3uk
dc.identifier.citationenShingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусьuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.