Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430

Títol: Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции
Altres títols: The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products
Autor: Shingareva, Tatiana
Pavlistova, Natallia
Skaptsov, Andrey
Шингарева, Татьяна
Павлистова, Наталья
Скапцов, Андрей
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data de publicació: 8-d’o-2015
Date of entry: 21-de -2015
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.3
Page range: 32-33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.