Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430
Teitl: | Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции |
Teitlau Eraill: | The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products |
Awduron: | Shingareva, Tatiana Pavlistova, Natallia Skaptsov, Andrey Шингарева, Татьяна Павлистова, Наталья Скапцов, Андрей |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Dyddiad Cyhoeddi: | 8-Oct-2015 |
Date of entry: | 21-Dec-2015 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.3 |
Page range: | 32-33 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.pdf | 296,89 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.djvu | 26,97 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33__COVER.png | 539,12 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.