Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430
Tytuł: | Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции |
Inne tytuły: | The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products |
Authors: | Shingareva, Tatiana Pavlistova, Natallia Skaptsov, Andrey Шингарева, Татьяна Павлистова, Наталья Скапцов, Андрей |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.3 |
Zakres stron: | 32-33 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.pdf | 296,89 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.djvu | 26,97 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33__COVER.png | 539,12 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.