霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430
Title: | Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции |
Other Titles: | The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products |
Authors: | Shingareva, Tatiana Pavlistova, Natallia Skaptsov, Andrey Шингарева, Татьяна Павлистова, Наталья Скапцов, Андрей |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-十月-2015 |
Date of entry: | 21-十二月-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.3 |
Page range: | 32-33 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
�蝷箔����: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.pdf | 296,89 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.djvu | 26,97 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33__COVER.png | 539,12 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.