このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430
タイトル: | Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции |
その他のタイトル: | The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products |
著者: | Shingareva, Tatiana Pavlistova, Natallia Skaptsov, Andrey Шингарева, Татьяна Павлистова, Наталья Скапцов, Андрей |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
発行日: | 8-10月-2015 |
Date of entry: | 21-12月-2015 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.3 |
Page range: | 32-33 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.pdf | 296,89 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33.djvu | 26,97 kB | DjVu | 見る/開く | |
FSI_2015_Shingareva_T-The_influence_of_technological_32-33__COVER.png | 539,12 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。