Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518
Назва: | Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного |
Інші назви: | Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade |
Автори: | Добровольська, Олена Самохвалова, Ольга Dobrovolska, Olena Samohvalova, Olga |
Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Бібліографічний опис: | Добровольська О. Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного / Олена Добровольська, Ольга Самохвалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 183-184. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Dobrovolska O., Samohvalova O. (2015) Suchasnyi stan i tendentsii formuvannia asortymentu marmeladu zheleinoho [Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 183-184 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.858 |
Діапазон сторінок: | 183-184 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184.pdf | 349,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184.djvu | 30,17 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184__COVER.png | 508,6 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.