Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518
| Pealkiri: | Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного |
| Teised pealkirjad: | Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade |
| Autor: | Добровольська, Олена Самохвалова, Ольга Dobrovolska, Olena Samohvalova, Olga |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Добровольська О. Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного / Олена Добровольська, Ольга Самохвалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 183-184. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Dobrovolska O., Samohvalova O. (2015) Suchasnyi stan i tendentsii formuvannia asortymentu marmeladu zheleinoho [Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 183-184 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Ilmumisaasta: | 8-okt-2015 |
| Date of entry: | 21-det-2015 |
| Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 664.858 |
| Page range: | 183-184 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184.pdf | 349,03 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184.djvu | 30,17 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| FSI_2015_Dobrovolska_O-Modern_situationand_183-184__COVER.png | 508,6 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.