Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6508

Title: Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego
Other Titles: Microorganisms potentially pathogenic in wastewater and the sewage sludge from the food industry
Authors: Błaszczyk, Katarzyna
Krzyśko-Łupicka, Teresa
Affiliation: Department of Biotechnology and Molecular Biology, University of Opole, Opole, Poland
Samodzielna Katedra Biotechnologii i Biologii Molekularnej, Uniwersytet Opolski, Opole, Polska
Bibliographic description (Ukraine): Błaszczyk K. Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego / Katarzyna Błaszczyk, Teresa Krzyśko-Łupicka // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 168. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Błaszczyk K., Krzyśko-Łupicka T. (2015) Microorganisms potentially pathogenic in wastewater and the sewage sludge from the food industry. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 168 [in Polish].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Oct-2015
Date of entry: 21-Dec-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Page range: 168
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6508
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.