Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 101-173 зі 173 (час пошуку: 0.001 секунди).
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцех
Ракоча, Оксана Миколаївна
;
Rakocha, Oksana Mykolaivna
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профіль
Арутюнян, Давід Арамович
;
Arutiunian, David Aramovych
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівv
Гудь, Надія Миколаївна
;
Hud, Nadiia Mykolaivna
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молока
Голдаєвич, Тетяна Василівна
;
Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Master Thesis
2019
1-січ-2020
Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з нього
Лотоцький, Володимир Михайлович
;
Lototskyi V.M.
Master Thesis
2019
1-січ-2020
Отримання біологічно активних фосфопептидів з протеїнів молока
Процик, Денис Іванович
;
Protsyk D.I.
Thesis Abstract
гру-2018
9-січ-2019
Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Луцко, Любов Богданівна
;
Lutsko, Liubov
Thesis Abstract
гру-2018
26-гру-2018
Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Баюк, Степан Ярославович
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад
Хава, Оксана Павлівна
;
Khava, Oksana Pavlivna
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за зміну
Свистун, Оксана Степанівна
;
Svystun, Oksana
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молока
Кутянська, Наталія Степанівна
;
Kutianska, Nataliia
Thesis Abstract
гру-2018
20-гру-2018
Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику
Береза, Катерина Сергіївна
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з Tagetes
Степанко, Ірина Ігорівна
;
Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Рудяк, Наталія Володимирівна
;
Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна
Рудь, Андрій Васильович
;
Rud, Andriy
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберігання
Гайдук, Сергій Володимирович
;
Hayduk, Serhii Volodymyrovych
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.
Леськів, Михайло Романович
;
Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”
Третяк, Софія Олегівна
;
Tretyak, Sofya Olehivna
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарні
Навольський, Святослав Назарович
;
Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Розробка електрофоретичної системи для білків сироватки з проектуванням цеху кисломолочних продуктів
Албанська, Ірина Тарасівна
;
Albanskа, Iryna Tarasivna
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какао
Базар, Оксана Станіславівна
;
Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду
Янів, Анна Романівна
;
Yaniv, Anna
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв
Лобур, Максим Борисович
;
Lobur, Maksym
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочного
Слимак, Марія Ігорівна
;
Slymak, Mariia
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього
Зубкович, Наталя Миколаївна
;
Zubkovych, Natalia
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хліба
Войтко, Христина Володимирівна
;
Voitko, Khrystyna
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю
Слимак, Марта Ігорівна
;
Slymak, Marta
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання
Солодкий, Михайло Андрійович
;
Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Thesis Abstract
гру-2018
26-гру-2018
Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Горожанський, Олександр Ярославович
Thesis Abstract
гру-2018
26-гру-2018
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Кафтан, Анатолій Іванович
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці.
Кузьмич, Надія Іванівна
;
Kuzmych, Nadiia Ivanivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировини
Костів, Оксана Сергіївна
;
Kostiv, Oksana Serhiivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберігання
Хижнюк, Яна Юріївна
;
Khyzhniuk, Yana Yuriivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукції
Кравець, Тетяна Ігорівна
;
Kravets, Tetiana Ihorivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка технології низькоалергенного ферментованого напою з проектуванням цеху кисломолочних продуктів.
Шкільна, Марта Богданівна
;
Shkilna, Marta Bogdanivna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей
П'яла, Ульяна Ярославівна
;
Piala, Uliana Yaroslavivna
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів
Криса, Павло Богданович
;
Krysa, Pavlo Bogdanovich
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва кисломолочного продукту з селерою з проєктуванням цеху виробництва
Бойко, Назарій Романович
;
Boyko, Nazarii Romanovych
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва пшеничного хліба стійкого до черствіння з проєктуванням цеху пшеничного хліба
Тимків, Анатолій Васильович
;
Tymkiv, Anatoly Vasyliovych
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів
Сеник, Марта Борисівна
;
Senyk, Marta
Master Thesis
гру-2023
18-січ-2024
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів
Домитраш, Петро Васильович
;
Domytrash, Petro
Master Thesis
гру-2023
18-січ-2024
Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочного
Череватий, Микола Михайлович
;
Cherevatyi, Mykola
Master Thesis
гру-2023
14-січ-2024
Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба
Роган, Ірина Богданівна
;
Rohan, Iryna Bohdanivna
Master Thesis
гру-2023
16-січ-2024
Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продукту
Далєвський, Володимир Михайлович
;
Dalievskyi, Volodymyr
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру із розробленням проєкту цеху з виробництва сиру к/м традиційним способом та продуктів на його основі
Журбик, Андрій Іванович
;
Zhurbyk, Andrii
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способом
Журбик, Роман Іванович
;
Zhurbyk, Roman
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Дослідження протеолітичних властивостей лактококів з проєктуванням цеху виробництва сичужних сирів на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”
Величко, Арсен Володимирович
;
Velychko, Arsen
Master Thesis
гру-2023
16-січ-2024
Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодом
Кравченюк, Ростислав Юрійович
;
Kravchenіuk, Rostyslav
Master Thesis
гру-2023
14-січ-2024
Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/зміну
Пастушенчин, Віктор Олегович
;
Pastushenchyn, Viktor
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Удосконалення технології виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням закваски з пропіоновокислих бактерій
Борсук, Іван Петрович
;
Borsuk, Ivan Petrovich
Master Thesis
гру-2023
19-січ-2024
Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цеху
Чернега, Андрій Володимирович
;
Cherneha, Andrii
Master Thesis
гру-2023
14-січ-2024
Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів
Береговий, Роман Володимирович
;
Berehovyi, Roman
Master Thesis
гру-2023
14-січ-2024
Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба
Когут, Наталія Зіновіївна
;
Kohut, Natalia Zinovievna
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів
Кость, Назарій Михайлович
;
Kost, Nazarii
Master Thesis
гру-2023
18-січ-2024
Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хліба
Чубик, Віра Іванівна
;
Chubyk, Vira
Master Thesis
гру-2023
14-січ-2024
Розробка житньої закваски для хліба з штамами молочнокислих бактерій із впровадженням у технологію виробництва житньо-пшеничного хліба
Гудь, Володимир Іванович
;
Gud, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредів
Козловський, Василь Русланович
;
Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Свента, Наталія Миколаївна
;
Sventa, Nataliia
Master Thesis
гру-2023
18-січ-2024
Розроблення технології сироваткового ферментованого напою з проєктуванням цеху сиру к/м роздільним способом
Чижевська, Марія Мирославівна
;
Chyzhevska, Mariia
Master Thesis
гру-2023
18-січ-2024
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами з проєктуванням цеху пшеничного хліба
Гриців, Сергій Іванович
;
Hrytsiv, Serhii
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної олії
Трачук, Назар Петрович
;
Trachuk, Nazar
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбирем
Надюк, Руслан Олександрович
;
Nadyuk, Ruslan
Master Thesis
гру-2023
18-січ-2024
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого соєвими продуктами з проєктуванням цеху житньо-пшеничних виробів
Голик, Олена Володимирівна
;
Holyk, Olena
Master Thesis
гру-2023
17-січ-2024
Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництво
Адамішин, Ольга Володимирівна
;
Adamishyn, Olha
Master Thesis
гру-2023
19-січ-2024
Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктів
Бакалець, Олег Іванович
;
Bakalets, Oleh
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Дослідження впливу різної кількості дріжджів на мікробіологічні показники кефіру з проектуванням цеху кисломолочного продукту
Дзюрбас, Людмила Сергіївна
;
Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Розробка рецептури та технології консервування плодово-ягідних концентратів
Фігуш, Петро Андрійович
;
Figush, Petro Andriyovych
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Розроблення технології кисломолочного напою з алое вера з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів потужністю 33 т молока за зміну
Фігуш, Григорій Васильович
;
Figush, Grygorii
Master Thesis
гру-2023
13-січ-2024
Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирів
Цибіна, Оксана Анатоліївна
;
Tsybina, Oksana
Master Thesis
гру-2023
15-січ-2024
Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментації
Карабін, Надія Ігорівна
;
Carbin, Nadiya Ihorivna
Master Thesis
гру-2023
13-січ-2024
Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба
Мультан, Ростислав Олегович
;
Multan, Rostyslav
Master Thesis
гру-2023
13-січ-2024
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого бататом з проєктуванням цеху пшеничних виробів
Гарасимів, Максим Михайлович
;
Harasymiv, Maksym
Результати 101-173 зі 173 (час пошуку: 0.001 секунди).
назад
1
2
далі
Розкриття
за авторами
1
Adamishyn, Olha
1
Albanskа, Iryna Tarasivna
1
Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
1
Arutiunian, David Aramovych
1
Baida, Nataliia
1
Bakalets, Oleh
1
Bazar, Oksana Stanislavivna
1
Berehovyi, Roman
1
Bereketa V.P.
1
Bernadina, Olena Mykolaivna
1
Bilous, Olesia Mykolaivna
1
Bilyk I.V.
1
Bohachyk, N.V.
1
Boiko, Liuba
1
Borsuk, Ivan Petrovich
1
Borys, Liubov Ihorivna
1
Boyko, Nazarii Romanovych
1
Budzinskyi А.S.
1
Carbin, Nadiya Ihorivna
1
Cherevatyi, Mykola
.
далі >
за темами
116
181
116
харчові технології
53
664
21
664.8
11
664.661
10
bread
10
жирнокислотний склад
10
хліб
8
fatty acid composition
8
technology
8
wheat flour
8
консервування
8
органолептичні показники
8
технологія
7
637.146
7
freezing
7
microwave processing
7
raw milk
7
заморожування
7
йогурт
.
далі >
за датою випуску
36
2023
14
2022
28
2021
31
2020
31
2019
33
2018
за типом вмісту
140
Master Thesis
33
Thesis Abstract
за мовами
169
uk