| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Master Thesis | 2019 | 5-Jan-2020 | Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походження | Берекета, Віта Петрівна; Bereketa V.P. |
| Master Thesis | 2019 | 5-Jan-2020 | Порівняльна характеристика казеїну, отриманого із коров’ячого молока при використанні різних кислот | Гунчак, Марія Михайлівна; Hunchak M.M. |
| Master Thesis | 2019 | 5-Jan-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктів | Шум, Андрій Олександрович; Shum A.O. |
| Master Thesis | 2019 | 5-Jan-2020 | Розроблення продукту кефірного, збагаченого біоактивними фосфопептидами | Маліцька, Наталія Ігорівна; Malitska N.I. |
| Master Thesis | 2019 | 5-Jan-2020 | Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молока | Даньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O. |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютенового | Троян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Смоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олій | Пташник, Олег Степанович; Ptashnyk, Oleh |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцеху | Смачило, Оксана Петрівна; Smachylo O.P. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировини | Щур, Юлія Андріївна; Shchur Y.А. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировини | Будзінський, Андрій Сергійович; Budzinskyi А.S. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів | Кадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V. |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 21-Dec-2018 | Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців | Ганиш, Василь Ігорович |
| Master Thesis | 2022 | 7-Jan-2023 | Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва | Шкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |
| Master Thesis | 2020 | 25-Dec-2020 | Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла | Коваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna |
| Master Thesis | 2020 | 29-Dec-2020 | Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю | Андрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna |
| Master Thesis | 2020 | 25-Dec-2020 | Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировини | Вуйда, Олег Петрович; Vuida, Oleg Petrovich |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини | Бойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської області | Зюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Удосконалення технології приготування рідкої опари | Василишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху | Гітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху | Тонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana |
| Thesis Abstract | 2018 | 16-Feb-2018 | Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн. | Вовчко, Олег Мирославович; Vovchko, O.M. |
| Master Thesis | 2019 | 5-Jan-2020 | Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока | Даньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M. |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 23-Dec-2018 | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів | Ходоровська, Надія Ігорівна |
| Master Thesis | 2020 | 29-Dec-2020 | Характеристика властивостей молочнокислих лактококів | Ігнатів, Ірина Олександрівна; Ihnativ, Iryna Oleksandrivna |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 23-Dec-2018 | Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками | Ляшонка, Юрій Андрійович |
| Thesis Abstract | 2018 | 26-Feb-2018 | Дослідження процесу сушіння томатів | Корнутяк, Оксана Валеріївна; Kornutyak, O.V. |
| Thesis Abstract | 2018 | 26-Feb-2018 | Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу | Паскевич, Вікторія Михайлівна; Paskevych, V.M. |
| Master Thesis | 2020 | 29-Dec-2020 | Розробка нового виду консервів з використанням сочевиці | Бернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna |
| Thesis Abstract | 2018 | 18-Feb-2018 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні | Павлович, Марія Володимирівна; Pavlovych, M.V. |
| Master Thesis | 2020 | 25-Dec-2020 | Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації | Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna |
| Thesis Abstract | 2018 | 20-Feb-2018 | Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | Угрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V. |
| Master Thesis | 2020 | 25-Dec-2020 | Розробка технології молочного соусу із вмістом хріну | Середницький, Олександр Михайлович; Serednytsky, Alexander Mikhailovich |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 24-Dec-2018 | Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока | Березовська, Лілія Володимирівна |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 20-Dec-2018 | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників | Ванат, Галина Романівна |
| Thesis Abstract | 2018 | 20-Feb-2018 | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | Давида, Василина Олегівна; Davyda, V.O. |
| Thesis Abstract | 2018 | 14-Feb-2018 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин | Олексів, Валентина Романівна |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 26-Dec-2018 | Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні | Смерик, Віталій Володимирович |
| Master Thesis | 2020 | 29-Dec-2020 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків | Витвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 21-Dec-2018 | Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці | Копійчук, Віктор Леонідович |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 21-Dec-2018 | Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів | Ковальчук, Тетяна Петрівна |
| Thesis Abstract | 2018 | 18-Feb-2018 | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем | Глемба, Марія Богданівна; Glemba, M.B. |
| Thesis Abstract | 2018 | 21-Feb-2018 | Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел. | Дуда, Оксана Володимирівна; Duda, O.V. |
| Thesis Abstract | 2018 | 26-Feb-2018 | Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3 | Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V. |
| Thesis Abstract | 2018 | 26-Feb-2018 | Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів | Очкурьова, Христина Федорівна; Ochkuryova, H.F. |
| Thesis Abstract | 2018 | 21-Feb-2018 | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками | Богачик, Наталія Володимирівна; Bohachyk, N.V. |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 21-Dec-2018 | Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках | Гуменюк, Тетяна Сергіївна |
| Master Thesis | 2021 | 30-Dec-2021 | Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеном | Байда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia |
| Thesis Abstract | 2018 | 18-Feb-2018 | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів | Сабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E. |
| Thesis Abstract | 2018 | 18-Feb-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів | Cіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V. |
| Thesis Abstract | 2018 | 18-Feb-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. |
| Thesis Abstract | 2018 | 18-Feb-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. |
| Thesis Abstract | 2018 | 18-Feb-2018 | Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн | Притулюк, Наталія Володимирівна; Prituluk, N.V. |
| Master Thesis | 2020 | 25-Dec-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
| Master Thesis | 2020 | 29-Dec-2020 | Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодки | Якубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 23-Dec-2018 | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів | Пилипець, Галина Сергіївна |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівv | Гудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молока | Голдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти | Мамедова, Еміне Енверівна; Mammadova E.E. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока | Радчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Дослідження процесу термопластифікації сирного пласта
із застосуванням його у цеху виробництва сирів типу
“Pasta filata” | Білик, Ірина Валентинівна; Bilyk I.V. |
| Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу | Павлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M. |
| Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід | Сеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A. |
| Master Thesis | 2021 | 26-Dec-2021 | Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквою | Лабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia |
| Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Лотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M. |
| Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Отримання біологічно активних фосфопептидів з протеїнів молока | Процик, Денис Іванович; Protsyk D.I. |
| Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питного | Воробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Розробка нового виду консервованих маринадів | Фрей, Ярослав Іванович; Frey J.I. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні | Колихалін, Олександр Андрійович; Kolychalin О.A. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Дослідження способів безвідходної переробки сировини при виробництві фруктових приправ | Жабран, Моуніа; Zhabran Mоunia |
| Master Thesis | 2020 | 30-Dec-2020 | Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білків | Пержило, Уляна Василівна; Perzhylo, Uliana Vasylivna |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Обґрунтування термінів зберігання плодів і овочів упакованих під вакуумом у плівку | Фечан, Іван Андрійович; Fechan І.A. |
| Master Thesis | 2019 | 29-Dec-2019 | Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега | Витрикуш, Юлія Анатоліївна; Vytrykush J.А. |
| Master Thesis | 2019 | 10-Jan-2020 | Характеристика рідкого молокозсідального препарату для виробництва м’яких карпатських сирів | Самуляк, Петро Юрійович; Samulak, P.Y. |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 9-Jan-2019 | Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу | Луцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov |
| Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Стайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A. |
| Master Thesis | 2021 | 26-Dec-2021 | Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості | Лановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman |
| Master Thesis | 2021 | 26-Dec-2021 | Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху | Спас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соків | Похно, Іванна Адамівна; Pokhno, Ivanna Adamivna |
| Master Thesis | 2021 | 26-Dec-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів | Марко, Діана Борисівна; Marko, Diana |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna |
| Master Thesis | 2021 | 26-Dec-2021 | Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужності | Гайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної олії | Новіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych |
| Master Thesis | 2019 | 2-Jan-2020 | Отримання глікопротеїну з коров’ячого молока | Рейтерович, Ірина Олегівна |
| Master Thesis | 2019 | 2-Jan-2020 | Експрес метод аналізу білків сироватки молока | Лучканін, Наталія Василівна; Luchkanin N.V. |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профіль | Арутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцех | Ракоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 26-Dec-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 24-Jan-2019 | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | Матуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметри | Паламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 26-Dec-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 26-Dec-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад | Хава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna |
| Master Thesis | 2020 | 28-Dec-2020 | Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католіт | Матіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna |
| Master Thesis | 2021 | 31-Dec-2021 | Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка | Сташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav |
| Thesis Abstract | Dec-2018 | 20-Dec-2018 | Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику | Береза, Катерина Сергіївна |
| Master Thesis | Dec-2024 | 3-Jan-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, Павло Вікторович; Krysa, Pavlo |
| Master Thesis | Dec-2024 | 3-Jan-2025 | Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочного | Кость, Ірина Василівна; Kost, Iryna |