Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624| Заглавие: | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | 
| Други Заглавия: | Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products | 
| Автори: | Кічула, Дмитро Вадимович Kichula, D.V.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Кічула Д.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д.В. Кічула; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. | 
| Bibliographic description (International): | Kichula D.V. Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D.V. Kichula ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | 
| Дата на Публикуване: | 2018 | 
| Submitted date: | 2018 | 
| Date of entry: | 18-Фев-2018 | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль | 
| Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович | 
| UDC: | 664.8 | 
| Ключови Думи: | молоко-сировина raw milk фізико-хімічні показники physical and chemical indices пастеризація pasteurization  | 
| Резюме: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні і органолептичні показники пастеризованого молока та готових молочних продуктів. The master's qualification work is devoted to the study of the influence of heat treatment of milk-raw materials on the physico-chemical and organoleptic parameters of pasteurized milk and finished dairy products.  | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624 | 
| Copyright owner: | © Кічула М.Д., 2018 | 
| Content type: | Thesis Abstract | 
| Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології | 
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kichula_Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products.pdf | 192,89 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | 
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти