Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624
Назва: | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів |
Інші назви: | Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products |
Автори: | Кічула, Дмитро Вадимович Kichula, D.V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Кічула Д.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д.В. Кічула; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description: | Kichula D.V. Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D.V. Kichula ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Дата публікації: | 2018 |
Дата подання: | 2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2018 |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Кухтин, Микола Дмитрович |
УДК: | 664.8 |
Теми: | молоко-сировина raw milk фізико-хімічні показники physical and chemical indices пастеризація pasteurization |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні і органолептичні показники пастеризованого молока та готових молочних продуктів. The master's qualification work is devoted to the study of the influence of heat treatment of milk-raw materials on the physico-chemical and organoleptic parameters of pasteurized milk and finished dairy products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624 |
Власник авторського права: | © Кічула М.Д., 2018 |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kichula_Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products.pdf | 192,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора