Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624| Titolo: | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів |
| Titoli alternativi: | Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products |
| Autori: | Кічула, Дмитро Вадимович Kichula, D.V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кічула Д.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д.В. Кічула; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
| Bibliographic description (International): | Kichula D.V. Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D.V. Kichula ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
| Data: | 2018 |
| Submitted date: | 2018 |
| Date of entry: | 18-feb-2018 |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
| UDC: | 664.8 |
| Parole chiave: | молоко-сировина raw milk фізико-хімічні показники physical and chemical indices пастеризація pasteurization |
| Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні і органолептичні показники пастеризованого молока та готових молочних продуктів. The master's qualification work is devoted to the study of the influence of heat treatment of milk-raw materials on the physico-chemical and organoleptic parameters of pasteurized milk and finished dairy products. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624 |
| Copyright owner: | © Кічула М.Д., 2018 |
| Content type: | Thesis Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | 181 — харчові технології |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Kichula_Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products.pdf | 192,89 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione