Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624
Заглавие: Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів
Други Заглавия: Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products
Автори: Кічула, Дмитро Вадимович
Kichula, D.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Кічула Д.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д.В. Кічула; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Kichula D.V. Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D.V. Kichula ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата на Публикуване: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-Фев-2018
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Ключови Думи: молоко-сировина
raw milk
фізико-хімічні показники
physical and chemical indices
пастеризація
pasteurization
Резюме: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні і органолептичні показники пастеризованого молока та готових молочних продуктів.
The master's qualification work is devoted to the study of the influence of heat treatment of milk-raw materials on the physico-chemical and organoleptic parameters of pasteurized milk and finished dairy products.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624
Copyright owner: © Кічула М.Д., 2018
Content type: Thesis Abstract
Показва се в Колекции:181 — харчові технології

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Kichula_Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products.pdf192,89 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти