Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorКічула, Дмитро Вадимович-
dc.contributor.authorKichula, D.V.-
dc.date.accessioned2018-02-18T08:53:17Z-
dc.date.available2018-02-18T08:53:17Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationКічула Д.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д.В. Кічула; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні і органолептичні показники пастеризованого молока та готових молочних продуктів.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to the study of the influence of heat treatment of milk-raw materials on the physico-chemical and organoleptic parameters of pasteurized milk and finished dairy products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectphysical and chemical indicesuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.subjectpasteurizationuk_UA
dc.titleВплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeRaw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk productsuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Кічула М.Д., 2018uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenKichula D.V. Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D.V. Kichula ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — харчові технології

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Kichula_Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products.pdf192,89 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools