Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Кічула, Дмитро Вадимович | - |
dc.contributor.author | Kichula, D.V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-18T08:53:17Z | - |
dc.date.available | 2018-02-18T08:53:17Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кічула Д.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д.В. Кічула; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні і органолептичні показники пастеризованого молока та готових молочних продуктів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The master's qualification work is devoted to the study of the influence of heat treatment of milk-raw materials on the physico-chemical and organoleptic parameters of pasteurized milk and finished dairy products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | physical and chemical indices | uk_UA |
dc.subject | пастеризація | uk_UA |
dc.subject | pasteurization | uk_UA |
dc.title | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Кічула М.Д., 2018 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Kichula D.V. Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D.V. Kichula ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | 181 — харчові технології |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Kichula_Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products.pdf | 192,89 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools