Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624
Tytuł: | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів |
Inne tytuły: | Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products |
Authors: | Кічула, Дмитро Вадимович Kichula, D.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Кічула Д.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д.В. Кічула; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Kichula D.V. Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D.V. Kichula ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data wydania: | 2018 |
Data archiwizacji: | 2018 |
Date of entry: | 18-lut-2018 |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Słowa kluczowe: | молоко-сировина raw milk фізико-хімічні показники physical and chemical indices пастеризація pasteurization |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні і органолептичні показники пастеризованого молока та готових молочних продуктів. The master's qualification work is devoted to the study of the influence of heat treatment of milk-raw materials on the physico-chemical and organoleptic parameters of pasteurized milk and finished dairy products. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624 |
Właściciel praw autorskich: | © Кічула М.Д., 2018 |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Kichula_Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products.pdf | 192,89 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Yönetim Araçları