Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624
Tytuł: Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів
Inne tytuły: Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products
Authors: Кічула, Дмитро Вадимович
Kichula, D.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Кічула Д.В. Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д.В. Кічула; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Kichula D.V. Raw milk heat treatment impact on physical- chemical indices of milk products: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D.V. Kichula ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 18-lut-2018
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Słowa kluczowe: молоко-сировина
raw milk
фізико-хімічні показники
physical and chemical indices
пастеризація
pasteurization
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню впливу теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні і органолептичні показники пастеризованого молока та готових молочних продуктів.
The master's qualification work is devoted to the study of the influence of heat treatment of milk-raw materials on the physico-chemical and organoleptic parameters of pasteurized milk and finished dairy products.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23624
Właściciel praw autorskich: © Кічула М.Д., 2018
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Yönetim Araçları