Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 100 з 173
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | гру-2023 | 19-січ-2024 | Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктів | Бакалець, Олег Іванович; Bakalets, Oleh |
Master Thesis | гру-2023 | 19-січ-2024 | Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цеху | Чернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii |
Master Thesis | гру-2023 | 18-січ-2024 | Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хліба | Чубик, Віра Іванівна; Chubyk, Vira |
Master Thesis | гру-2023 | 18-січ-2024 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів | Домитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro |
Master Thesis | гру-2023 | 18-січ-2024 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами з проєктуванням цеху пшеничного хліба | Гриців, Сергій Іванович; Hrytsiv, Serhii |
Master Thesis | гру-2023 | 18-січ-2024 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого соєвими продуктами з проєктуванням цеху житньо-пшеничних виробів | Голик, Олена Володимирівна; Holyk, Olena |
Master Thesis | гру-2023 | 18-січ-2024 | Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочного | Череватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola |
Master Thesis | гру-2023 | 18-січ-2024 | Розроблення технології сироваткового ферментованого напою з проєктуванням цеху сиру к/м роздільним способом | Чижевська, Марія Мирославівна; Chyzhevska, Mariia |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру із розробленням проєкту цеху з виробництва сиру к/м традиційним способом та продуктів на його основі | Журбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів | Кость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбирем | Надюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способом | Журбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів | Сеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів | Свента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної олії | Трачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництво | Адамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha |
Master Thesis | гру-2023 | 16-січ-2024 | Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продукту | Далєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr |
Master Thesis | гру-2023 | 16-січ-2024 | Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодом | Кравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Розроблення технології кисломолочного напою з алое вера з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів потужністю 33 т молока за зміну | Фігуш, Григорій Васильович; Figush, Grygorii |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Розробка рецептури та технології консервування плодово-ягідних концентратів | Фігуш, Петро Андрійович; Figush, Petro Andriyovych |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Дослідження протеолітичних властивостей лактококів з проєктуванням цеху виробництва сичужних сирів на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод” | Величко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва пшеничного хліба стійкого до черствіння з проєктуванням цеху пшеничного хліба | Тимків, Анатолій Васильович; Tymkiv, Anatoly Vasyliovych |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів | Криса, Павло Богданович; Krysa, Pavlo Bogdanovich |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредів | Козловський, Василь Русланович; Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментації | Карабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Дослідження впливу різної кількості дріжджів на мікробіологічні показники кефіру з проектуванням цеху кисломолочного продукту | Дзюрбас, Людмила Сергіївна; Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Удосконалення технології виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням закваски з пропіоновокислих бактерій | Борсук, Іван Петрович; Borsuk, Ivan Petrovich |
Master Thesis | гру-2023 | 15-січ-2024 | Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва кисломолочного продукту з селерою з проєктуванням цеху виробництва | Бойко, Назарій Романович; Boyko, Nazarii Romanovych |
Master Thesis | гру-2023 | 14-січ-2024 | Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів | Береговий, Роман Володимирович; Berehovyi, Roman |
Master Thesis | гру-2023 | 14-січ-2024 | Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/зміну | Пастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor |
Master Thesis | гру-2023 | 14-січ-2024 | Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба | Роган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna |
Master Thesis | гру-2023 | 14-січ-2024 | Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба | Когут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna |
Master Thesis | гру-2023 | 14-січ-2024 | Розробка житньої закваски для хліба з штамами молочнокислих бактерій із впровадженням у технологію виробництва житньо-пшеничного хліба | Гудь, Володимир Іванович; Gud, Volodymyr Ivanovych |
Master Thesis | гру-2023 | 13-січ-2024 | Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба | Мультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav |
Master Thesis | гру-2023 | 13-січ-2024 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого бататом з проєктуванням цеху пшеничних виробів | Гарасимів, Максим Михайлович; Harasymiv, Maksym |
Master Thesis | гру-2023 | 13-січ-2024 | Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирів | Цибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana |
Master Thesis | 2022 | 7-січ-2023 | Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва | Шкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych |
Master Thesis | 2022 | 31-гру-2022 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей | П'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna |
Master Thesis | 2022 | 31-гру-2022 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці. | Кузьмич, Надія Іванівна; Kuzmych, Nadiia Ivanivna |
Master Thesis | 2022 | 31-гру-2022 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировини | Костів, Оксана Сергіївна; Kostiv, Oksana Serhiivna |
Master Thesis | 2022 | 31-гру-2022 | Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукції | Кравець, Тетяна Ігорівна; Kravets, Tetiana Ihorivna |
Master Thesis | 2022 | 31-гру-2022 | Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберігання | Хижнюк, Яна Юріївна; Khyzhniuk, Yana Yuriivna |
Master Thesis | 2022 | 31-гру-2022 | Розробка технології низькоалергенного ферментованого напою з проектуванням цеху кисломолочних продуктів. | Шкільна, Марта Богданівна; Shkilna, Marta Bogdanivna |
Master Thesis | 2022 | 30-гру-2022 | Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L. | Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych |
Master Thesis | 2022 | 30-гру-2022 | Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з Tagetes | Степанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna |
Master Thesis | 2022 | 30-гру-2022 | Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод” | Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna |
Master Thesis | 2022 | 30-гру-2022 | Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберігання | Гайдук, Сергій Володимирович; Hayduk, Serhii Volodymyrovych |
Master Thesis | 2022 | 30-гру-2022 | Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какао | Базар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna |
Master Thesis | 2022 | 30-гру-2022 | Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарні | Навольський, Святослав Назарович; Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych |
Master Thesis | 2022 | 30-гру-2022 | Розробка електрофоретичної системи для білків сироватки з проектуванням цеху кисломолочних продуктів | Албанська, Ірина Тарасівна; Albanskа, Iryna Tarasivna |
Master Thesis | 2021 | 31-гру-2021 | Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка | Сташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Смоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Удосконалення технології приготування рідкої опари | Василишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеном | Байда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олій | Пташник, Олег Степанович; Ptashnyk, Oleh |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютенового | Троян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху | Тонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху | Гітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини | Бойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської області | Зюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro |
Master Thesis | 2021 | 29-гру-2021 | Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочного | Слимак, Марія Ігорівна; Slymak, Mariia |
Master Thesis | 2021 | 29-гру-2021 | Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду | Янів, Анна Романівна; Yaniv, Anna |
Master Thesis | 2021 | 29-гру-2021 | Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв | Лобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym |
Master Thesis | 2021 | 29-гру-2021 | Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Зубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia |
Master Thesis | 2021 | 28-гру-2021 | Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за зміну | Свистун, Оксана Степанівна; Svystun, Oksana |
Master Thesis | 2021 | 28-гру-2021 | Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба | Хмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton |
Master Thesis | 2021 | 28-гру-2021 | Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання | Солодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych |
Master Thesis | 2021 | 28-гру-2021 | Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю | Слимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta |
Master Thesis | 2021 | 27-гру-2021 | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем | Рудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna |
Master Thesis | 2021 | 27-гру-2021 | Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна | Рудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy |
Master Thesis | 2021 | 27-гру-2021 | Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хліба | Войтко, Христина Володимирівна; Voitko, Khrystyna |
Master Thesis | 2021 | 27-гру-2021 | Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молока | Кутянська, Наталія Степанівна; Kutianska, Nataliia |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху | Спас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужності | Гайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів | Марко, Діана Борисівна; Marko, Diana |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості | Лановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman |
Master Thesis | 2021 | 26-гру-2021 | Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквою | Лабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білків | Пержило, Уляна Василівна; Perzhylo, Uliana Vasylivna |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодки | Якубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю | Андрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Характеристика властивостей молочнокислих лактококів | Ігнатів, Ірина Олександрівна; Ihnativ, Iryna Oleksandrivna |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка нового виду консервів з використанням сочевиці | Бернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків | Витвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профіль | Арутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівv | Гудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцех | Ракоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад | Хава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молока | Голдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної олії | Новіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметри | Паламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молока | Денека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желе | Музичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католіт | Матіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олій | Мазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїну | Борис, Любов Ігорівна; Borys, Liubov Ihorivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соків | Похно, Іванна Адамівна; Pokhno, Ivanna Adamivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 100 з 173