Browse
Iratkozzon fel erre a gyűjteményre, hogy az új dokumantumokról naponta e-mailben tájékoztassuk. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 202
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master Thesisdec-20246-jan-2025Розроблення пасти сиркової з овочевим наповнювачем з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоГриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem
Master Thesisdec-20246-jan-2025Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»Чайківський, Адам Адамович; Chaykivskyy, Adam
Master Thesisdec-20246-jan-2025Удосконалення технології безглютенового хліба з покращеними якісними властивостями з проектуванням цеху виробництва хлібаКирнична, Уляна Іванівна; Kirnychna, Uliana
Master Thesisdec-20246-jan-2025Удосконалення технології виробництва булочок збагачених нетрадиційною рослинною сировиною із застосуванням у хлібопекарському цехуМаксимчук, Ірина Віталіївна; Maksymchuk, Iryna
Master Thesisdec-20246-jan-2025Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів, збагачених мінеральними елементами, із впровадженням розробки у хлібопекарський цехЦіко, Юлія Миколаївна; Tsiko, Yuliia
Master Thesisdec-20246-jan-2025Розробка рецептури та удосконалення технології хлібобулочних виробів покращеної якості та із збільшеними термінами зберігання й впровадженням у виробництвоСтасюк, Софія Олександрівна; Stasiuk, Sofia
Master Thesisdec-20246-jan-2025Удосконалення рецептурного складу масла з підвищеними властивостями до зберігання із впровадженням розробки у цеху виробництва маслаЦегельник, Ольга Іванівна; Tsehelnyk, Olga
Master Thesisdec-20246-jan-2025Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництваПетришин, Богдан Іванович; Petryshyn, Bohdan
Master Thesisdec-20246-jan-2025Застосування рослинної сировини у технологіях кисломолочних напоїв з проектуванням цеху незбираномолочних продуктівПавлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap
Master Thesisdec-20244-jan-2025Розроблення ацидофільного напою з лавандою з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктівГульовський, Володимир Орестович; Hulovskyi, Volodymyr
Master Thesisdec-20244-jan-2025Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершковогоТомків, Роман Омелянович; Tomkiv, Roman
Master Thesisdec-20244-jan-2025Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировиниСторож, Сергій Ігорович; Storozh, Serhii
Master Thesisdec-20244-jan-2025Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)Забудний, Віталій Ярославович; Zabudnyi, Vitalii
Master Thesisdec-20244-jan-2025Вплив умов зберігання на рН і редокс-потенціал фруктових соківЗаставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina
Master Thesisdec-20244-jan-2025Оцінка мікробіологічних та фізико- хімічних показників твердого сичужного сиру, збагаченого біофідобактеріями, з проектуванням сирцехуМисліцька, Інна Ростиславівна; Myslicka, Inna Rostyslavivna
Master Thesisdec-20243-jan-2025Удосконалення рецептури кисломолочного напою збагаченого пробіотичними заквасками з впровадженням розробки у цеху виробництва незбираномолочної продукціїГанущин, Тарас Олегович; Ganushchin, Taras
Master Thesisdec-20243-jan-2025Удосконалення технології сиркового виробу шляхом збагачення овочево-фруктовими добавками з проектуванням цеху кисломолочного сируШведов, Ростислав Сергійович; Shvedov, Rostislav Sergeevich
Master Thesisdec-20243-jan-2025Удосконалення рецептури здобних виробів збагаченням мікробним метаболітом з проектуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівВербіцька, Вікторія Сергіївна; Verbitska, Viktoriia Serhiivna
Master Thesisdec-20243-jan-2025Удосконалення технології виробництва плавлених сирів підвищеної стійкості до зберігання з проектуванням цеху виробництва виробів.Чайковський, Ярослав Ярославович; Tchaikovsky, Yaroslav Yaroslavovich
Master Thesisdec-20243-jan-2025Дослідження факторів впливу на вміст молекулярного водню у католітних розчинах з впровадженням у технологію виробництва води питноїКоляденко, Андрій Миколайович; Kolyadenko, Andriy
Master Thesisdec-20243-jan-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, Павло Вікторович; Krysa, Pavlo
Master Thesisdec-20243-jan-2025Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочногоКость, Ірина Василівна; Kost, Iryna
Master Thesisdec-20243-jan-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Master Thesisdec-20243-jan-2025Розробка технології м’якого сиру із чаєм матча з проєктуванням цеху виробництва сирів різних видівСалівонов, Тамара Василівна; Salivonov, Tamara
Master Thesisdec-20243-jan-2025Вплив температури і факторів зберігання на жирнокислотний склад соняшникової і кукурудзяної олійКачарай, Богдан Михайлович; Kacharai, Bohdan
Master Thesisdec-20243-jan-2025Вплив теплової обробки на денатурацію молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла та спредів на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод»Солтис, Віктор Петрович; Soltys, Viktor
Master Thesisdec-20242-jan-2025Розроблення рецептури пшеничних сухариків оздоровчого спрямування з проєктуванням хлібопекарського цехуКіт, Олеся Олегівна; Kit, Olesia Olehivna
Master Thesisdec-20242-jan-2025Розроблення технології булки для бургера, збагаченої біологічно активними речовинами перцю солодкого, та її застосування в хлібопекарському цехуДемидась, Олег Віталійович; Demydas, Oleh Vitaliiovych
Master Thesisdec-20242-jan-2025Удосконалення технологічних аспектів виробництва булочних виробів із зниженим вмістом цукрів з проєктуванням булочного цехуСороцька, Анастасія Володимирівна; Sorotska, Anastasiia Volodymyrivna
Master Thesisdec-202319-jan-2024Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктівБакалець, Олег Іванович; Bakalets, Oleh
Master Thesisdec-202319-jan-2024Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цехуЧернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii
Master Thesisdec-202318-jan-2024Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хлібаЧубик, Віра Іванівна; Chubyk, Vira
Master Thesisdec-202318-jan-2024Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробівДомитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro
Master Thesisdec-202318-jan-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами з проєктуванням цеху пшеничного хлібаГриців, Сергій Іванович; Hrytsiv, Serhii
Master Thesisdec-202318-jan-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого соєвими продуктами з проєктуванням цеху житньо-пшеничних виробівГолик, Олена Володимирівна; Holyk, Olena
Master Thesisdec-202318-jan-2024Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочногоЧереватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola
Master Thesisdec-202318-jan-2024Розроблення технології сироваткового ферментованого напою з проєктуванням цеху сиру к/м роздільним способомЧижевська, Марія Мирославівна; Chyzhevska, Mariia
Master Thesisdec-202317-jan-2024Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру із розробленням проєкту цеху з виробництва сиру к/м традиційним способом та продуктів на його основіЖурбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii
Master Thesisdec-202317-jan-2024Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівКость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii
Master Thesisdec-202317-jan-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбиремНадюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan
Master Thesisdec-202317-jan-2024Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способомЖурбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman
Master Thesisdec-202317-jan-2024Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробівСеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta
Master Thesisdec-202317-jan-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master Thesisdec-202317-jan-2024Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної оліїТрачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar
Master Thesisdec-202317-jan-2024Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництвоАдамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha
Master Thesisdec-202316-jan-2024Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продуктуДалєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr
Master Thesisdec-202316-jan-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодомКравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav
Master Thesisdec-202315-jan-2024Розроблення технології кисломолочного напою з алое вера з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів потужністю 33 т молока за змінуФігуш, Григорій Васильович; Figush, Grygorii
Master Thesisdec-202315-jan-2024Розробка рецептури та технології консервування плодово-ягідних концентратівФігуш, Петро Андрійович; Figush, Petro Andriyovych
Master Thesisdec-202315-jan-2024Дослідження протеолітичних властивостей лактококів з проєктуванням цеху виробництва сичужних сирів на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Величко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen
Master Thesisdec-202315-jan-2024Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва пшеничного хліба стійкого до черствіння з проєктуванням цеху пшеничного хлібаТимків, Анатолій Васильович; Tymkiv, Anatoly Vasyliovych
Master Thesisdec-202315-jan-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, Павло Богданович; Krysa, Pavlo Bogdanovich
Master Thesisdec-202315-jan-2024Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредівКозловський, Василь Русланович; Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych
Master Thesisdec-202315-jan-2024Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментаціїКарабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna
Master Thesisdec-202315-jan-2024Дослідження впливу різної кількості дріжджів на мікробіологічні показники кефіру з проектуванням цеху кисломолочного продуктуДзюрбас, Людмила Сергіївна; Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna
Master Thesisdec-202315-jan-2024Удосконалення технології виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням закваски з пропіоновокислих бактерійБорсук, Іван Петрович; Borsuk, Ivan Petrovich
Master Thesisdec-202315-jan-2024Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва кисломолочного продукту з селерою з проєктуванням цеху виробництваБойко, Назарій Романович; Boyko, Nazarii Romanovych
Master Thesisdec-202314-jan-2024Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктівБереговий, Роман Володимирович; Berehovyi, Roman
Master Thesisdec-202314-jan-2024Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor
Master Thesisdec-202314-jan-2024Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаРоган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna
Master Thesisdec-202314-jan-2024Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаКогут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna
Master Thesisdec-202314-jan-2024Розробка житньої закваски для хліба з штамами молочнокислих бактерій із впровадженням у технологію виробництва житньо-пшеничного хлібаГудь, Володимир Іванович; Gud, Volodymyr Ivanovych
Master Thesisdec-202313-jan-2024Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаМультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav
Master Thesisdec-202313-jan-2024Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого бататом з проєктуванням цеху пшеничних виробівГарасимів, Максим Михайлович; Harasymiv, Maksym
Master Thesisdec-202313-jan-2024Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирівЦибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana
Master Thesis20227-jan-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis202231-dec-2022Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростейП'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna
Master Thesis202231-dec-2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці.Кузьмич, Надія Іванівна; Kuzmych, Nadiia Ivanivna
Master Thesis202231-dec-2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировиниКостів, Оксана Сергіївна; Kostiv, Oksana Serhiivna
Master Thesis202231-dec-2022Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукціїКравець, Тетяна Ігорівна; Kravets, Tetiana Ihorivna
Master Thesis202231-dec-2022Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберіганняХижнюк, Яна Юріївна; Khyzhniuk, Yana Yuriivna
Master Thesis202231-dec-2022Розробка технології низькоалергенного ферментованого напою з проектуванням цеху кисломолочних продуктів.Шкільна, Марта Богданівна; Shkilna, Marta Bogdanivna
Master Thesis202230-dec-2022Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis202230-dec-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis202230-dec-2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna
Master Thesis202230-dec-2022Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберіганняГайдук, Сергій Володимирович; Hayduk, Serhii Volodymyrovych
Master Thesis202230-dec-2022Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какаоБазар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis202230-dec-2022Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарніНавольський, Святослав Назарович; Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych
Master Thesis202230-dec-2022Розробка електрофоретичної системи для білків сироватки з проектуванням цеху кисломолочних продуктівАлбанська, Ірина Тарасівна; Albanskа, Iryna Tarasivna
Master Thesis202131-dec-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis202130-dec-2021Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотСмоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan
Master Thesis202130-dec-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Master Thesis202130-dec-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis202130-dec-2021Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеномБайда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia
Master Thesis202130-dec-2021Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олійПташник, Олег Степанович; Ptashnyk, Oleh
Master Thesis202130-dec-2021Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютеновогоТроян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna
Master Thesis202130-dec-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202130-dec-2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Master Thesis202130-dec-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesis202130-dec-2021Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської областіЗюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro
Master Thesis202129-dec-2021Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочногоСлимак, Марія Ігорівна; Slymak, Mariia
Master Thesis202129-dec-2021Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йодуЯнів, Анна Романівна; Yaniv, Anna
Master Thesis202129-dec-2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesis202129-dec-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Master Thesis202128-dec-2021Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за змінуСвистун, Оксана Степанівна; Svystun, Oksana
Master Thesis202128-dec-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis202128-dec-2021Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозріванняСолодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Master Thesis202128-dec-2021Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністюСлимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta
Master Thesis202127-dec-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202127-dec-2021Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошнаРудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 202