Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 202
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Розроблення пасти сиркової з овочевим наповнювачем з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Гриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Використання рослинних екстрактів у виробництві вареної ковбаси для подовження термінів її зберігання на замовлення ТОВ «М’ЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ» | Чайківський, Адам Адамович; Chaykivskyy, Adam |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Удосконалення технології безглютенового хліба з покращеними якісними властивостями з проектуванням цеху виробництва хліба | Кирнична, Уляна Іванівна; Kirnychna, Uliana |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Удосконалення технології виробництва булочок збагачених нетрадиційною рослинною сировиною із застосуванням у хлібопекарському цеху | Максимчук, Ірина Віталіївна; Maksymchuk, Iryna |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів, збагачених мінеральними елементами, із впровадженням розробки у хлібопекарський цех | Ціко, Юлія Миколаївна; Tsiko, Yuliia |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Розробка рецептури та удосконалення технології хлібобулочних виробів покращеної якості та із збільшеними термінами зберігання й впровадженням у виробництво | Стасюк, Софія Олександрівна; Stasiuk, Sofia |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Удосконалення рецептурного складу масла з підвищеними властивостями до зберігання із впровадженням розробки у цеху виробництва масла | Цегельник, Ольга Іванівна; Tsehelnyk, Olga |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Вплив природного консерванту нізину на термін зберігання кисломолочного сиру з проєктуванням цеху його виробництва | Петришин, Богдан Іванович; Petryshyn, Bohdan |
Master Thesis | dec-2024 | 6-jan-2025 | Застосування рослинної сировини у технологіях кисломолочних напоїв з проектуванням цеху незбираномолочних продуктів | Павлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap |
Master Thesis | dec-2024 | 4-jan-2025 | Розроблення ацидофільного напою з лавандою з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів | Гульовський, Володимир Орестович; Hulovskyi, Volodymyr |
Master Thesis | dec-2024 | 4-jan-2025 | Використання біоактивних фосфопептидів у ферментованому напої з маслянки з проєктуванням цеху масла вершкового | Томків, Роман Омелянович; Tomkiv, Roman |
Master Thesis | dec-2024 | 4-jan-2025 | Виділення та ідентифікація молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла з організацією переробки вторинної сировини | Сторож, Сергій Ігорович; Storozh, Serhii |
Master Thesis | dec-2024 | 4-jan-2025 | Виділення функціональних білкових інгредієнтів з молока (на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод») | Забудний, Віталій Ярославович; Zabudnyi, Vitalii |
Master Thesis | dec-2024 | 4-jan-2025 | Вплив умов зберігання на рН і редокс-потенціал фруктових соків | Заставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina |
Master Thesis | dec-2024 | 4-jan-2025 | Оцінка мікробіологічних та фізико- хімічних показників твердого сичужного сиру, збагаченого біофідобактеріями, з проектуванням сирцеху | Мисліцька, Інна Ростиславівна; Myslicka, Inna Rostyslavivna |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Удосконалення рецептури кисломолочного напою збагаченого пробіотичними заквасками з впровадженням розробки у цеху виробництва незбираномолочної продукції | Ганущин, Тарас Олегович; Ganushchin, Taras |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Удосконалення технології сиркового виробу шляхом збагачення овочево-фруктовими добавками з проектуванням цеху кисломолочного сиру | Шведов, Ростислав Сергійович; Shvedov, Rostislav Sergeevich |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Удосконалення рецептури здобних виробів збагаченням мікробним метаболітом з проектуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів | Вербіцька, Вікторія Сергіївна; Verbitska, Viktoriia Serhiivna |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Удосконалення технології виробництва плавлених сирів підвищеної стійкості до зберігання з проектуванням цеху виробництва виробів. | Чайковський, Ярослав Ярославович; Tchaikovsky, Yaroslav Yaroslavovich |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Дослідження факторів впливу на вміст молекулярного водню у католітних розчинах з впровадженням у технологію виробництва води питної | Коляденко, Андрій Миколайович; Kolyadenko, Andriy |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, Павло Вікторович; Krysa, Pavlo |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочного | Кость, Ірина Василівна; Kost, Iryna |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного | Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Розробка технології м’якого сиру із чаєм матча з проєктуванням цеху виробництва сирів різних видів | Салівонов, Тамара Василівна; Salivonov, Tamara |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Вплив температури і факторів зберігання на жирнокислотний склад соняшникової і кукурудзяної олій | Качарай, Богдан Михайлович; Kacharai, Bohdan |
Master Thesis | dec-2024 | 3-jan-2025 | Вплив теплової обробки на денатурацію молочних білків із проєктуванням цеху виробництва масла та спредів на замовлення ПрАТ «Тернопільський молокозавод» | Солтис, Віктор Петрович; Soltys, Viktor |
Master Thesis | dec-2024 | 2-jan-2025 | Розроблення рецептури пшеничних сухариків оздоровчого спрямування з проєктуванням хлібопекарського цеху | Кіт, Олеся Олегівна; Kit, Olesia Olehivna |
Master Thesis | dec-2024 | 2-jan-2025 | Розроблення технології булки для бургера, збагаченої біологічно активними речовинами перцю солодкого, та її застосування в хлібопекарському цеху | Демидась, Олег Віталійович; Demydas, Oleh Vitaliiovych |
Master Thesis | dec-2024 | 2-jan-2025 | Удосконалення технологічних аспектів виробництва булочних виробів із зниженим вмістом цукрів з проєктуванням булочного цеху | Сороцька, Анастасія Володимирівна; Sorotska, Anastasiia Volodymyrivna |
Master Thesis | dec-2023 | 19-jan-2024 | Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктів | Бакалець, Олег Іванович; Bakalets, Oleh |
Master Thesis | dec-2023 | 19-jan-2024 | Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цеху | Чернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii |
Master Thesis | dec-2023 | 18-jan-2024 | Розробка рецептури хліба з додаванням збагачених заквасок із застосуванням удосконаленої технології у цеху виробництва житнього хліба | Чубик, Віра Іванівна; Chubyk, Vira |
Master Thesis | dec-2023 | 18-jan-2024 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів | Домитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro |
Master Thesis | dec-2023 | 18-jan-2024 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами з проєктуванням цеху пшеничного хліба | Гриців, Сергій Іванович; Hrytsiv, Serhii |
Master Thesis | dec-2023 | 18-jan-2024 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого соєвими продуктами з проєктуванням цеху житньо-пшеничних виробів | Голик, Олена Володимирівна; Holyk, Olena |
Master Thesis | dec-2023 | 18-jan-2024 | Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочного | Череватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola |
Master Thesis | dec-2023 | 18-jan-2024 | Розроблення технології сироваткового ферментованого напою з проєктуванням цеху сиру к/м роздільним способом | Чижевська, Марія Мирославівна; Chyzhevska, Mariia |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сиру із розробленням проєкту цеху з виробництва сиру к/м традиційним способом та продуктів на його основі | Журбик, Андрій Іванович; Zhurbyk, Andrii |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Виділення біоактивних пептидів з білків сироватки з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів | Кость, Назарій Михайлович; Kost, Nazarii |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбирем | Надюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способом | Журбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів | Сеник, Марта Борисівна; Senyk, Marta |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів | Свента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Оцінка жирнокислотного складу купажованих олій на основі конопляної олії | Трачук, Назар Петрович; Trachuk, Nazar |
Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництво | Адамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha |
Master Thesis | dec-2023 | 16-jan-2024 | Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продукту | Далєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr |
Master Thesis | dec-2023 | 16-jan-2024 | Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодом | Кравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Розроблення технології кисломолочного напою з алое вера з проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів потужністю 33 т молока за зміну | Фігуш, Григорій Васильович; Figush, Grygorii |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Розробка рецептури та технології консервування плодово-ягідних концентратів | Фігуш, Петро Андрійович; Figush, Petro Andriyovych |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Дослідження протеолітичних властивостей лактококів з проєктуванням цеху виробництва сичужних сирів на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод” | Величко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва пшеничного хліба стійкого до черствіння з проєктуванням цеху пшеничного хліба | Тимків, Анатолій Васильович; Tymkiv, Anatoly Vasyliovych |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів | Криса, Павло Богданович; Krysa, Pavlo Bogdanovich |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Розроблення технології вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження з проєктуванням цеху виробництва масла та спредів | Козловський, Василь Русланович; Kozlovsky, Vasyl Ruslanovych |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Дослідження бактеріофагів у цеху з виробництва кисломолочного сиру з удосконаленням технологічного процесу ферментації | Карабін, Надія Ігорівна; Carbin, Nadiya Ihorivna |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Дослідження впливу різної кількості дріжджів на мікробіологічні показники кефіру з проектуванням цеху кисломолочного продукту | Дзюрбас, Людмила Сергіївна; Dzurbas, Lyudmila Serhiyivna |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Удосконалення технології виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням закваски з пропіоновокислих бактерій | Борсук, Іван Петрович; Borsuk, Ivan Petrovich |
Master Thesis | dec-2023 | 15-jan-2024 | Розробка рецептури та удосконалення технології виробництва кисломолочного продукту з селерою з проєктуванням цеху виробництва | Бойко, Назарій Романович; Boyko, Nazarii Romanovych |
Master Thesis | dec-2023 | 14-jan-2024 | Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів | Береговий, Роман Володимирович; Berehovyi, Roman |
Master Thesis | dec-2023 | 14-jan-2024 | Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/зміну | Пастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor |
Master Thesis | dec-2023 | 14-jan-2024 | Удосконалення технології хліба з антиоксидантними властивостями та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба | Роган, Ірина Богданівна; Rohan, Iryna Bohdanivna |
Master Thesis | dec-2023 | 14-jan-2024 | Удосконалення технології хліба із використанням ензимних препаратів та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба | Когут, Наталія Зіновіївна; Kohut, Natalia Zinovievna |
Master Thesis | dec-2023 | 14-jan-2024 | Розробка житньої закваски для хліба з штамами молочнокислих бактерій із впровадженням у технологію виробництва житньо-пшеничного хліба | Гудь, Володимир Іванович; Gud, Volodymyr Ivanovych |
Master Thesis | dec-2023 | 13-jan-2024 | Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хліба | Мультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav |
Master Thesis | dec-2023 | 13-jan-2024 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба збагаченого бататом з проєктуванням цеху пшеничних виробів | Гарасимів, Максим Михайлович; Harasymiv, Maksym |
Master Thesis | dec-2023 | 13-jan-2024 | Удосконалення технології сиру «Бринза» шляхом збагачення пряно-смаковими добавками з проєктуванням цеху розсільних сирів | Цибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana |
Master Thesis | 2022 | 7-jan-2023 | Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва | Шкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych |
Master Thesis | 2022 | 31-dec-2022 | Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей | П'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna |
Master Thesis | 2022 | 31-dec-2022 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці. | Кузьмич, Надія Іванівна; Kuzmych, Nadiia Ivanivna |
Master Thesis | 2022 | 31-dec-2022 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировини | Костів, Оксана Сергіївна; Kostiv, Oksana Serhiivna |
Master Thesis | 2022 | 31-dec-2022 | Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукції | Кравець, Тетяна Ігорівна; Kravets, Tetiana Ihorivna |
Master Thesis | 2022 | 31-dec-2022 | Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберігання | Хижнюк, Яна Юріївна; Khyzhniuk, Yana Yuriivna |
Master Thesis | 2022 | 31-dec-2022 | Розробка технології низькоалергенного ферментованого напою з проектуванням цеху кисломолочних продуктів. | Шкільна, Марта Богданівна; Shkilna, Marta Bogdanivna |
Master Thesis | 2022 | 30-dec-2022 | Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L. | Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych |
Master Thesis | 2022 | 30-dec-2022 | Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з Tagetes | Степанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna |
Master Thesis | 2022 | 30-dec-2022 | Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод” | Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna |
Master Thesis | 2022 | 30-dec-2022 | Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберігання | Гайдук, Сергій Володимирович; Hayduk, Serhii Volodymyrovych |
Master Thesis | 2022 | 30-dec-2022 | Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какао | Базар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna |
Master Thesis | 2022 | 30-dec-2022 | Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарні | Навольський, Святослав Назарович; Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych |
Master Thesis | 2022 | 30-dec-2022 | Розробка електрофоретичної системи для білків сироватки з проектуванням цеху кисломолочних продуктів | Албанська, Ірина Тарасівна; Albanskа, Iryna Tarasivna |
Master Thesis | 2021 | 31-dec-2021 | Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка | Сташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Смоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Удосконалення технології приготування рідкої опари | Василишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеном | Байда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олій | Пташник, Олег Степанович; Ptashnyk, Oleh |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютенового | Троян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху | Тонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху | Гітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини | Бойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba |
Master Thesis | 2021 | 30-dec-2021 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської області | Зюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro |
Master Thesis | 2021 | 29-dec-2021 | Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочного | Слимак, Марія Ігорівна; Slymak, Mariia |
Master Thesis | 2021 | 29-dec-2021 | Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду | Янів, Анна Романівна; Yaniv, Anna |
Master Thesis | 2021 | 29-dec-2021 | Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв | Лобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym |
Master Thesis | 2021 | 29-dec-2021 | Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Зубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia |
Master Thesis | 2021 | 28-dec-2021 | Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за зміну | Свистун, Оксана Степанівна; Svystun, Oksana |
Master Thesis | 2021 | 28-dec-2021 | Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба | Хмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton |
Master Thesis | 2021 | 28-dec-2021 | Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання | Солодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych |
Master Thesis | 2021 | 28-dec-2021 | Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністю | Слимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta |
Master Thesis | 2021 | 27-dec-2021 | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем | Рудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna |
Master Thesis | 2021 | 27-dec-2021 | Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна | Рудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 202